"Λυπάμαι πάρα πολύ που..." - Εκτός εαυτού η "Βάλια" από το Καφέ της Χαράς! Τι συνέβη

Το μακροσκελές κείμενο στο Facebook

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Θύμα απάτης έπεσε η Έφη Ρασσιά, γνωστή και ως "Βάλια" από το Καφέ της Χαράς και φαίνεται πως είναι εκτός εαυτού! Με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγες ώρες θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό που ζει.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν ψεύτικα προφίλ μου στο Instagram ή προφίλ που γράφουν «fan page» κάτω, με ψιλά γράμματα και όχι ευδιάκριτα στο όνομα του προφίλ, παραπλανώντας έτσι όποιον κάνει follow

Το λέω για μια ακόμη φορά, δεν έχω Instagram, έχω μόνο Facebook και αν κάνω Instagram -από δική μου απόφαση κι όχι εκβιαστικά από ψεύτικα προφίλ- θα βάλω το link δημόσια στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook

Αυτό το δημοσιεύω ελπίζοντας πραγματικά να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και παραπλάνηση, γιατί είναι άδικο προς όποιον καλόπιστα κάνει follow σε τέτοιες σελίδες πιστεύοντας πως είναι δικές μου

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!

Και μιας και αναφερόμαστε στο Καφέ της Χαράς, δείτε εδώ ένα σούπερ τηλεοπτικό αποκλειστικό! Ο Φατσέας και η Σταυρούλα πέφτουν ξανά στο κρεβάτι στη νέα σεζόν!

Βάλια θύμα Καφέ της Χαράς

Καφέ της Χαράς: Η "Βάλια" αποκαλύπτει τα πάντα για τον "Μανωλάκη"! "Η αλήθεια είναι πως.."

"Η αλήθεια είναι πως όταν τον είδα εκείνη τη μέρα ήταν με κοπέλα, οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, το έκοψα μέσα μου"! Η τηλεοπτική "Βάλια" αποκαλύπτει τα πάντα για τον "Μανωλάκη" και το πως ένιωσε όταν είδε ξανά τον συνάδελφό της από το Καφέ της Χαράς!

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου, όπου και αποκάλυψαν τα πάντα, χωρίς ενδοιασμούς!

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός δήλωσε, «Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε χαθεί. Εγώ δεν είχα καμία επαφή με τα social media, έκανα Facebook στα 18. Μετά το τέλος της σειράς τον είδα ξανά όταν ήταν πρώτο έτος. Στην αρχή δεν τον γνώρισα».

Με τον Πάρης Σκαρτσολιάς να λέει, «Την είχα πετύχει 2-3 φορές. Παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό σε σχέση με την σχέση που είχαμε».

«Η αλήθεια είναι πως όταν τον είδα εκείνη τη μέρα ήταν με κοπέλα, οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, το έκοψα μέσα μου», εξομολογήθηκε η Έφη Ρασσιά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψαν τόσο για εκείνους, όσο και για την σειρά στο παρακάτω βίντεο.