Γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος - Αυτή είναι η ηλικία του

Δεν θα τη πιστεύετε...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος - Αυτή είναι η ηλικία του

Στιγμές χαράς για τον Τόλη Βοσκόπουλο που είχε χθες γενέθλια και τα γιόρτασε με την οικογένειά του. Τα πόσα έτη όμως έκλεισε; Δεν θα πιστέψετε την ηλικία του!

Ο αγαπημένος μας Τόλης έγινε 80 χρονών και αυτό δεν το χωράει ο νους μας! Η ψυχή του είναι νεανική και αυτό τον κάνει να φαίνεται πολλά χρόνια νεότερος.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έσβησε τα κεράκια και απόλαυσε ένα λαχταριστό γλυκό μαζί με την γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου. Δυστυχώς, η κόρη του δεν βρισκόταν μαζί τους αλλά δεν παρέλειψε σαφώς να ευχηθεί στον πατέρα της. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο instagram ήταν πολύ χαριτωμένες!

Ετσι γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος - Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Ο Τόλης έγραψε: «Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε, γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγάπη!».

Τόλης Βοσκόπουλος γενέθλια 2

Τόλης Βοσκόπουλος γενέθλια

Η κόρη του Τόλη είναι ίδια η Γκερέκου - Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ' τη γιαγιά της

Αγνώριστος ο Τόλης Βοσκόπουλος - Εμφανώς αδυνατισμένος

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Τετάρτη η Άντζελα Γκερέκου με τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο. Η πρώην βουλευτής και νυν πρόεδρος του ΕΟΤ, ανήρτησε μια φωτογραφία της με τον δημοφιλή ερμηνευτή από τη Χαλκίδα σε insta story στον λογαριασμό της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου κάθονται στην ταβέρνα και απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές.Ο 79χρονος τραγουδιστής φανερά αδυνατισμένος, παρ' όλα αυτά ευδιάθετος, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το αναπνευστικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Δείτε την φωτογραφία:

Τόλης Βοσκόπουλος

Δείτε, επίσης, συγκινητικές φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη του.