Τόσα χρήματα έλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision - Το ποσό είναι...

Τα άξιζε τα λεφτά του!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Τόσα χρήματα έλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision - Το ποσό είναι...

O Γιώργος Καπουτζίδης είναι ο ορισμός του θεσμού της Eurovision, ήταν είναι και θα είναι! Όλοι μας την έχουμε ταυτίσει μαζί του. Άραγε ποιό να είναι το ποσό που δέχθηκε πέρσι, μιας και φέτος η κατάσταση δεν επέτρεψε την υλοποίηση του διαγωνισμου...

Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #NOΤ κυκλοφόρησε το ύψος του ποσού και όλοι έμαθαν για τη χρηματική αμοιβή του Γιώργου Καπουτζίδη!

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό μας έδωσε ένα έγγραφο που βγήκε on air και μας ενημέρωσε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε 7.440 € Όχι και υπερβολικά πολλά σε σύγκριση με άλλα υπέρογκα ποσά που έχουμε ακούσει ανά καιρούς να δίνονται στην ελληνική show biz.

To βίντεο από την εκπομπή που αποκαλύπτει τα χρήματα που έλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την κάλυψη της Eurovision

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη για την Eurovision μετά τη νίκη τους - «Είχα όνειρο να...»

Στο Παρά Πέντε: Δεν θα φαντάζεστε τι έχει κρατήσει από τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Το τρόπαιο που έχει κρατήσει από την επιτυχημένη σειρά Στο Παρά Πέντε μας έδειξε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η ανάρτησή του μας έκανε να γυρίσουμε στα παλιά. Δείτε τι έχει κρατήσει εκείνος από τότε. Δεν θα το φαντάζεστε με τίποτα.

Μια νοσταλγική ανάρτηση έρχεται από τον Γιώργο Καπουτζίδη αναφορικά με την σειρά στο Παρά Πέντε, με τον σεναριογράφο, ηθοποιό και παρουσιαστή να μας δείχνει τι είναι αυτό που έχει κρατήσει από εκείνες τις ημέρες. Η γνωστή σειρά προβλήθηκε και πάλι σε επανάληψη από την τηλεόραση του Mega και ο ίδιος έκανε ένα ποστ με αφορμή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Ο ίδιος λοιπόν είδε με την σειρά του το επεισόδιο και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε ένα μπλουζάκι με την περίφημη φράση "ήμουν και εγώ στο ασανσέρ". Να υπενθυμίσουμε ότι οι ήρωες της αγαπημένης σειράς, στο πρώτο επεισόδιο συναντιούνται όλοι μέσα στο ασανσέρ, όπου γίνονται μάρτυρες του θανάτου, που θα ξετυλίξει και το κουβάρι της ιστορίας.

Δείτε ωστόσο και που είχαν βρεθεί όλοι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές 13 χρόνια μετά την σειρά. Η φωτογραφία τους μας συγκίνησε.