Μαρία Σολωμού - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η διάθεσή τους στα ύψη - Δείτε τις να χορεύουν με μαγιό

Και μόνο που τις κοιτάμε, μας μεταδίδουν την θετική ενέργειά τους!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η διάθεσή τους στα ύψη - Δείτε τις να χορεύουν με μαγιό

Σε τρελά κέφια και με πολύ έντονη καλοκαιρινή διάθεση φαίνεται να είναι η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Δείτε τις να χορεύουν ανέμελα. Ανέβασαν πολύ υλικό από τι διακοπές τους στο προφίλ τους στο Instagram.

Η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ καλές και στενές φίλες και όπως γνωρίζουμε, κάνουν παρέα διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Μαζί τους βρίσκεται και η Κατερίνα Θεοχάρη.

Έπειτα από κοινή τους έξοδο στο θέατρο της Επιδαύρου, όπου απόλαυσαν την παράσταση "Πέρσες" , σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, αποφάσισα να πάνε για μία βουτιά όλες μαζί στην θάλασσα.

Οι δημοσιεύσεις τους ήταν τρομερές, όπως και η διάθεση τους που αγγίζει τα ύψη. Οι τρεις του χόρεψαν, γέλασαν και τα ανέβασαν όλα στο Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες της Σολωμού που «τρέλαναν» κόσμο!

Οι αναρτήσεις των Μαρία Σολωμού και Ντορέττας Παπαδημητρίου - Δείτε τις να απολαμάνουν την θάλασσα και να χορεύουν

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι είναι το κορμί της χωρίς φίλτρα - «Έριξε» τo Instagram με τους κοιλιακούς της

Έτσι είναι το κορμί της Ντορέττας Παπαδημητρίου χωρίς φίλτρα. Ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και «έριξε» τo Instagram με τους κοιλιακούς της. Η ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz.

Με μαγιό πόζαρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και "έριξε" το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε την χωρίς ίχνος ρετούς στα πόδια της. Έχει σωματάρα.

Μια θεά η Ντορέττα Παπαδημητρίου που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να είναι με το μαγιό της και καλή παρέα και να απολαμβάνει τον ήλιο. Ο καιρός άλλωστε έχει γίνει τόσο ζεστός αυτές τις ημέρες, που μόνο με μαγιό είναι να κυκλοφορεί κανείς.

Στην εικόνα την βλέπουμε με το μαγιό της και είδαμε πόσο καλλίγραμμα αλλά και γυμνασμένα είναι τα πόδια της και πραγματικά μείναμε. Μάλιστα η ίδια τρέλανε τους followers της που έσπευσαν να σχολιάσουν.

Φυσικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν πήρε τους δρόμους με το μπικίνι της. Η ίδια είχε μοιραστεί δε και ένα απίστευτο σκηνικό που της συνέβη. Δείτε εδώ τι έγινε και σάστισε.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε με το μαγιό της και χωρίς ίχνος ρετούς η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φυσικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν πήρε τους δρόμους με το μπικίνι της. Το αντίθετο πόζαρε σε κάποιο κλειστό χώρο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που φαίνονται ξεκάθαρα οι εντυπωσιακές της αναλογίες.

Χαρακτηριστικό είναι, πως δεν έκρυψε την επιθυμία της να πάει στη θάλασσα

«Θα ήταν ωραία αν αυτό πίσω ήταν θάλασσα. Αλλά ,αφού έχουμε το μαγιό, είναι θέμα χρόνου», έγραψε στο ποστ της, που μας ξετρέλανε.

Δείτε την ανάρτηση της: