Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές με τα παιδιά της στην Πάρο - Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους

Παρέα με τις κότες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές με τα παιδιά της στην Πάρο - Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους

Στην Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδάκια της για διακοπές. Φωτογραφίες και στόρι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει παραγωγικό χρόνο με τα παιδιά τις παίζοντας με...κότες!

Η Σταματίνα είναι μία πανέμορφη μανούλα που λατρεύει τα παιδιά της και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από δραστηριότητες που κάνει μαζί τους.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας δίπλα σε κοτούλες με τα παιδιά της στην Πάρο

τσιμτσιλη διακοπες

τσιμτσιλη πάρος

Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

«Λιώσαμε» με τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον μικρό της γιο και όπως ήταν φυσικό, με το που την είδαμε, "λιώσαμε" μιας και πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες σκηνές.

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά με την καλύτερη παρέα.

Την προηγούμενη βδομάδα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε προσωρινά το Happy Day. Δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε λίγο πριν το κλείσιμο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, είναι μία πολύ τρυφερή μανούλα και γι΄αυτό προσπαθεί να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά της.

Αυτό είναι το τρυφερό στιγμιότυπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της

Σήμερα, απόλαυσε μία μέρα στην παραλία και μοιράστηκε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον γιο της, ο οποίος αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιος