Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Τα τρυφερά λόγια του γιου της Τζένη Καρέζη, Κωνσταντίνου Καζάκου - 28 χρόνια από τον θάνατό της

"Ήμουν η αδυναμία τους..."

Τα τρυφερά λόγια του γιου της Τζένη Καρέζη, Κωνσταντίνου Καζάκου - 28 χρόνια από τον θάνατό της
News 27.07.2020 16:23
Από Χριστιάνα Μπράμο

28 χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της πασίγνωστης ηθοποιού Τζένη Καρέζη. Με αφορμή την επέτειο από το θάνατό της, ο γιος της Κωνσταντίνος Καζάκος, μίλησε για τη σχέση του μαζί της, με ένα βαθιά εξομολογητικό ύφος.

Ειδικότερα, με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια αναφέρθηκε στη μητέρα του και εξέφρασε τα εξής:

“Με την μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχτηκε, ενώ κρατιόνταν με νύχια και δόντια στη ζωή και κάποια στιγμή συμφιλιώθηκε με την ιδέα και έφυγε νομίζω με ένα χαμογελάκι.

‘Ήμουν πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς , δηλαδή και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Παρόλο που δουλεύανε πάρα πολύ πάντα βρίσκανε ώρα για εμένα, να περνάμε μαζί ποιοτικό χρόνο.

Η μητέρα μου ήταν πολύ τρυφερή και νομίζω είχε ισορροπία δεν με είχε κακομάθει, ούτε καλομάθει. Ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία τους η μεγάλη, με αγαπάγανε πάρα πολύ. Ήταν εκρηκτικός χαρακτήρας (η μητέρα μου). Αν δεν της άρεσε κάτι θα το έλεγε. Ή την αγαπούσες ή την μισούσες.”

Η ζωή μετά τον θάνατο - Πώς να ξεπεράσεις μια απώλεια

Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου: «Σα δε ντρεπόμαστε, ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία»

Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου στα social media. «Σα δε ντρεπόμαστε, ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία» έγραψε για κάποιες αναρτήσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για την μητέρα του και τον ενόχλησαν.

Συγκεκριμένα εδώ και κάποιες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορες αναρτήσεις με ψευδείς ειδήσεις για την Τζένη Καρέζη. Ο γιος της Κωνσταντίνος Καζάκος φανερά ενοχλημένος ξέσπασε μέσω Facebook.

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες.Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα :

Κυριε #^$#&&**$, Αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική,σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτησή σας στο facebook και να ζητήσετε δημοσιά συγγνώμη ,διορθώνοντάς τις ανακρίβειές που δημοσιεύσατε . Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός.Μπορώ όμως εγώ. Δείτε εδώ και την κόρη του που είναι κούκλα.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζήτησει δημοσιά συγγνώμη,να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για την δικαίωσή της μνήμης της μητέρας μου,Τένης Καρέζη.
Κωνσταντινος Καζακος

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία...»

Δείτε την ανάρτηση του:

Εχουν γραφτει τις 2 τελευταιες μερες διαφορα για την μητερα μου, οτι ηταν αλκοολικη και διαφορες αλλες...

Posted by Konstantinos Kazakos on Thursday, June 11, 2020

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θλίψη - Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια

Πέθανε πριν 10 μέρες αγαπημένη ηθοποιός από το "Ντόλτσε Βίτα" - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Share