Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη - Αυτό είναι το προφίλ του Πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Κι όμως έχει!

Αποκάλυψη - Αυτό είναι το προφίλ του Πρίγκιπα Χάρι στο Instagram
News 27.07.2020 19:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με τα πρώτα κομμάτια του βιβλίου Finding Freedom να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει ένα κρυφό προφίλ στο Instagram προκειμένου να μιλάει με τους στενούς του φίλους.

Ναι κι όμως! Μπορεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην μπορούν να έχουν τα δικά τους προφίλ στο Instagram, ωστόσο ο Χάρι δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έκανε έναν δικό του λογαριασμό για πολύ καλό σκοπό.

Αυτό είναι το προφίλ του Χάρι στο Instagram

Σύμφωνα με το βιβλίο “Finding Freedom”, λίγο μετά την γνωριμία του ζευγαριού η ηθοποιός ξεκίνησε να ακολουθεί στον Instagam έναν άγνωστο, μυστηριώδη λογαριασμό με το όνομα @SpikeyMau5, που όπως αποκαλύφθηκε τελικά ανήκε στον πρίγκιπα Χάρι. Το όνομα Spike ήταν ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούνταν για τον Πρίγκιπα Χάρη από τα γραφεία της Scotland Yard ενώ ανάλογο προφίλ με το ίδιο όνομα χρησιμοποιούσες και στο facebook.

Πριν ακόμη γίνει γνωστή η ερωτική σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ, οι δυο τους επικοινωνούσαν από το μυστικό λογαριασμό του Χάρι για να μην γίνονται αντιληπτοί.

Το συγκεκριμένο προφίλ δεν είχε φωτογραφία και σύμφωνα με τα όσα γράφονται μέσα στο βιβλίο ο πρίγκιπας Χάρι, που είναι λάτρης της house μουσικής, εμπνεύστηκε το όνομα από τους αγαπημένους του Djs- DeadMau5.

Θυμίζουμε πως ο Χάρι και η Μέγκαν έμπλεξαν σε μία νέα δικαστική διαμάχη. Δείτε εδώ για ποιο λόγο.

Χάρι προφίλ στο Instagram

Δύσκολες στιγμές για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι - Η μεγάλη απόφαση που κλήθηκαν να πάρουν

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι, καθώς κλήθηκαν από κοινού να πάρουν μια σημαντική απόφαση.

Το πριγκιπικό ζεύγος προσπαθώντας να κάνει το καινούργιο του ξεκίνημα, πρέπει να ξεμπερδέψει από τους δεσμούς του παρελθόντος και αυτό κάνει, έστω και αν μέσω πανδημίας.

Έτσι, για να μπορέσει σε κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση Archewell που ήδη έχει ανακοινώσει ότι βρίσκεται στα σκαριά, θα πρέπει να «κλείσει» την αντίστοιχη Sussex Royal που ακόμη και λόγω επωνυμίας δε μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται. Βέβαια, «έσκασαν» και μερικά καλά νέα για το ζευγάρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Προσέλαβαν σεκιούριτι πασίγνωστων σταρ σε αδιανόητη τιμή

Συναγερμός για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι - Έπιασε φωτιά το σπίτι τους

Share