Ποιός αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του;

Μάθετε τωρα!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ποιός αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του;

Στιγμές ευτυχίας για πασίγνωστο και αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή που πάντρεψε την κόρη του. Ποιός είναι ο τραγουδιστής που πλέει σε πελάγη ευτυχιάς;

Την κόρη του είδε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας βαθιά συγκινημένος ο πασίγνωστος ποπ-ροκ τραγουδιστής Κώστας Μπιγάλης.

Ο Κώστας ανέκαθεν έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεγε να ασχολείται μόνο με την καριέρα του χωρίς όμως να ξεχνά να δίνει την αμέριστη προσοχή και αγάπη του στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Μπιγάλης είχε παντρευτεί μία φορά και είχε χωρίσει. Όλα αυτά 30 χρόνια πριν.

Βέβαια παρόλο που κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή, η ευχάριστη είδηση του γάμου της κόρης του είναι γεγονός!

Δείτε τη φωτογραφία από το γάμο της κόρης του αγαπημένου τραγουδιστή Κώστα Μπιγάλη

μπιγαλης

μπιγαλης γαμος

Άλλος ένας τραγουδιστής απασχολεί την επικαιρότητα. Διαβάστε εδώ ποιος.

Υπέροχη είναι και η κόρη του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα. Υλικό από τις διακοπές της στην Αντίπαρο!

Ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας έχει μια πανέμορφη κόρη την οποία σπανίως βλέπουμε σε εμφανίσεις τους, λόγω του χαμηλού προφίλ που κρατάει ο ίδιος και η οικογένεια του απέναντι στη δημοσιότητα. Πάντως, έχουμε να σχολιάσουμε ότι η κόρη του Νταλάρα θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο αφού είδαμε φωτογραφίες της με μπικίνι.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η γυναίκα του λατρεμένου τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα, Άννα Νταλάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας άφησαν άφωνους. Η κόρη τους Γεωργιάννα είναι μία καλλονή!

Άλλη μία καλλονή με μαγιό: Βικτώρια Καρύδα: Φόρεσε ολόσωμο μαύρο μαγιό και πήγε παραλία! Βίντεο ντοκουμέντο!

Δείτε τις φωτογραφίες της στην Αντίπαρο, όπου έχει πάει για διακοπές, να ποζάρει με το μαύρο μπικίνι μαγιό της πάνω σε σκάφος!