Ολόγυμνη στην ντουζιέρα η Κατερίνα Στικούδη - Η νέα φωτογραφία που άφησε «ξερό» το Instagram

«Καυτό» στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόγυμνη στην ντουζιέρα η Κατερίνα Στικούδη - Η νέα φωτογραφία που άφησε «ξερό» το Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε για ακόμα μία φορά, να αφήσει όλο τον κόσμο του Instagram, «ξερό» με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ποζάρει ολόγυμνη μέσα στην ντουζιέρα της και μοιράζει πολλαπλά εγκεφαλικά.

Πρόκειται με διαφορά για μία από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες. Κάθε εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη έχει τον τρόπο να «τρελάνει» το κοινό και όχι άδικα.

Έχοντας κάνει έναν δικό της χαμό λοιπόν με τη συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου και την υποτιθέμενη κόντρα τους, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ρίξει το Instagram.

Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα της και πόζαρε εντελώς γυμνή μέσα στην ντουζιέρα του σπιτιού της.

Κατερίνα Στικούδη - Ελευθερία Ελευθερίου: "Έλεος..." - Το ξεσπασμα για τον στημένο καυγά

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο στημένος καυγάς - κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Στικούδη και Ελευθερία Ελευθερίου που απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. "Ελεος..." σχολίασε χαρακτηριστικά μία θαυμάστρια της Κατερίνας Στικούδη που δυσαρεστήθηκε τόσο έντονα.

Πρόσφατα οι δύο τραγουδίστριες δημοσίευσαν ένα νέο video clip, το οποίο είναι απλά υπέροχο, όμως ως επικοινωνιακό τρικ χρησιμοποίησαν την ύπαρξη κόντρας ανάμεσά τους. Αυτό ενόχλησε κάποιους και οι αντιδράσεις δεν ήταν και ήπιες.

Μία θαυμάστρια της Στικούδη εξαπέλυσε πυρά εναντίον της στο διαδικτυακό περιβάλλον του Instagram φανερά εκνευρισμένη και η Κατερίνα της απάντησε!

Διαβάστε εδώ πως ξεκίνησαν όλα

Αυτή ήταν η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στο ξέσπασμα θαυμάστριας για την κόντρα με την Ελευθερία Ελευθερίου

Ξέσπασμα Θαυμάστριας

Απάντηση Στικούδη

Αυτή ήταν η φαινομενική κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου δείχνει να είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την κόντρα που άρχισε με την Κατερίνα Στικούδη μέσω Instagram και έτσι, σε ένα βίντεο που ανέβασε σε Insta Story πέταξε ένα νέο "τσουχτερό" σχόλιο για την τραγουδίστρια.

Κανονικός χαμός επικρατεί από το πρωί με αυτή τη νέα κόντρα που δημιουργήθηκε στην ελληνική showbiz. Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και από εκεί αρχίζει το χάος!

Η μία απάντηση διαδέχτηκε την άλλη και πριν από λίγο, η Ελευθερία Ελευθερίου έριξε άλλη μία βόμωα προς την Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story και είπε:

«Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…» .

Τι απαντά ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη για την επιστροφή του My Style Rocks; Δείτε εδώ!