Με πούρο και σαμπάνια στη Μύκονο η Σοφία Μαριόλα στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου

Το ζουν στις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πούρο και σαμπάνια στη Μύκονο η Σοφία Μαριόλα στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Μαριόλα ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το αποκαλυπτικό μπικίνι της σε μία κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου, ενώ κρατάει ένα πούρο και ένα ποτήρι σαμπάνια. Στο πλευρό της, έχει πάντα τον αγαπημένο της Στράτο Τζώρτζογλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως δεν θα αφήσει ούτε ένα λεπτό οαπό το φετινό του καλοκαίρι να πάει χαμένο. Οι διακοπές τους ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό και πλέον απολαμβάνουν το νησί των ανέμων μαζί.

Ως λάτρης των social media, η Σοφία Μαριόλα έχει ανεβάσει μπόλικα στιγμιότυπα από τις μαγικές διακοπές της με τον σύζυγό της.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται εκείνη να κρατάει στο χέρι πούρο και σαμπάνια, ενώ την ίδια στιγμή, φοράει ένα μπικίνι που έκανε όλο το Instagram να «αναστενάξει»!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα μετακόμισε μαζί σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στην Αθήνα. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες.

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Υπερπολυτελείς διακοπές για το ζευγάρι - Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο

Η Σοφία Μαριόλα, κάνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Στράτο Τζώρτζογλου, τις πιο υπερπολυτελείς διακοπές σε ένα μαγευτικό προορισμό. Σήμερα το πρωί μάλιστα, ανέβασαν μία απίστευτη φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν.

Το ζευγάρι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και γι' αυτό προσπαθούν να περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Θέλοντας να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της Αθήνας, αποφάσισαν να κάνουν τις πιο ρομαντικές διακοπές και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Η Σοφία Μαριόλα, ως λάτρης των social media, έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και σε ένα από αυτά, φαίνεται ο Στράτος Τζώρτζογλου, να απολαμβάνει ένα μοναδικό πρωινό στον κήπο του ξενοδοχείου. Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την απόφασή του να κοινωνήσει μέσα στην καραντίνα.

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου