Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα η κόρη της Άννας Βίσση

Challenge Accepted

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα η κόρη της Άννας Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα, η πολυαγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει γίνει αρκετά αγαπητή από το κοινό των social media καθώς συχνά αναρτά μαγευτικές από την καθημερινότητά της και φωτογραφίες με την μητέρα της, στην οποία φαίνεται να έχει τρελή αδυναμία. Αυτές τις μέρες λοιπόν "τρέχει" ένα challenge και η Σοφία πόσταρε μία φωτογραφία της από τότε που ήταν έγκυος. Περί τίνος πρόκειται όμως;

Συγκεκριμένα, η πρόκληση αφορά μόνο γυναίκες, είναι ένα τρόπος για να δείξουμε η μία στην άλλη το πόσο δυνατές είμαστε και το ότι αλληλοστηριζόμαστε, κάτι του τύπου "woman power". Έτσι η πρόκληση υπαγορεύει την ανάρτηση μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας που είναι συβολική και αναφέρεται σε ένα κατόρθωμα.

Η Σοφία αποδέχτηκε την πρόκληση και ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτό στην οποία είναι έγκυος και χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα από κάτω: "Στις πιο δύσκολες και ευάλωτες στιγμές της ζωής μου είναι όπου βρήκα μαγεία. Ευχαριστώ που μου υπενθυμίσατε τη δύναμη των γυναικών"

Δείτε τη φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα από την περίοδο που ήταν έγκυος - αποδέχτηκε την πρόκληση!

καρβελα φωτο

καρβελα αναρτηση

Η αλλαγή στα μαλλιά της Σοφίας που την έκανε να μοιάζει ολοϊδια η Βίσση

Άννα Βίσση: Η κόρη της Σοφία Καρβέλα μοιάζει με δίδυμη αδερφή της

Ξαφνιαστήκαμε με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άννα Βίσση στο Instagram. Εκείνο που μας προκάλεσε έντονο θαυμασμό είναι το πόσο μεγάλη είναι η ομοιότητα της κόρης της, Σοφίας Καρβελα, με την Άννα Βίσση, τόσο που θα λέγαμε ότι μοιάζουν με δίδυμες αδερφές.

Μαμά και κόρη είναι γνωστό πως είναι πάρα πολύ δεμένες και με κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν χρόνο μαζί κάνοντας όλα όσα θα έκαναν δύο φίλες! Πέρα από τη φυσική ομοιότητα που διαθέτουν, από την πολύ παρέα έχουν ξεκινήσει να μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές!

Χαρακτηριστικά, η Άννα Βίσση φαίνεται σαν συνομήλικη της Σοφίας, ενώ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω έχουν ίδια μαλλία, στυλ, ακόμη και ντύσιμο. Είναι και οι δυο τους υπέροχες!

Οι φωτογραφίες της Άννας Βίσσης με την Σοφία Καρβέλα που θα σας κάνουν να πιστέψετε πως είναι δίδυμες αδερφές!

Βίσση Καρβέλα ομοιότητα

Βίσση Καρβέλα φωτο

Βίσση Καρβέλα

Δείτε τις διακοπές στη Μύκονο και τις βόλτες με το σκάφος!