Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Diana - Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα!

Άλλος ένας "βασιλικός" γάμος.

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Diana - Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα!

Άλλος ένας "βασιλικός" γάμος ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία και τον χαρακτηρίζουμε ως βασιλικό γιατί η νύφη έχει στενή συγγένεια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι! Ποιός παντρεύεται λοιπόν;

Δεν θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία: Εκείνη που παντρεύεται λοιπόν είναι η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Αμέλια Σπένσερ!

Αιώνιους όρκους θα ανταλλάξει με τον επί δέκα χρόνια σύντροφο, Γκρεγκ Μάλετ η πανέμορφη Αμέλια. Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του μέλλοντα συζύγου της στο Twitter.

Χαρακτηριστικά ο αγαπημένος της Τσαρλς Σπένσερ ανήρτησε κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Είμαι τόσο χαρούμενος για την κόρη μου, Αμέλια, που θα παντρευτεί τον επί έντεκα σχεδόν χρόνια αγαπημένο της Γκρεγκ - είναι υπέροχο να τους ακούω τόσο ενθουσιασμένους για το μέλλον τους. Τους στέλνω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου . Μου άρεσε που ο Γκρεγκ ζήτησε την ευχή μου πριν της κάνει πρόταση. Πολύ γλυκό».

Δείτε την ανάρτηση για το γαμό της Αμέλια Σπένσερ, ανιψιάς της Diana!

Αμελια

Diana: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα σπίτια της - Τα χρυσά έπιπλα και η τεράστια κρεβατοκάμαρα

Αποκαλύφθηκε το μυστικό του Buckingham - Η Ελισάβετ τα «έριξε» όλα στην Diana για τον διαλυμένο γάμο

Το μεγάλο μυστικό που στοιχειώνει εδώ και χρόνια το Buckingham, αποκαλύφθηκε! Η Ελισάβετ δε δίστασε να τα "ρίξει" όλα στην Diana για τον διαλυμένο γάμο της με τον Κάρολο, κατηγορώντας την για τη συμπεριφορά της και το πρόβλημα που υγείας που τη βασάνιζε.

Ο Κάρολος ήταν ανέκαθεν τρελά ερωτευμένος με την Καμίλα, ωστόσο η οικογένειά του δε συμφωνούσε στο να παντρευτεί μία γυναίκα που ήταν ήδη χωρισμένη και μεγάλη σε ηλικία. Ο διάδοχος του θρόνου θα έπρεπε να έχει δίπλα του μία γυναίκα νέα και "αγνή".

Η ίδια η Ελισάβετ, μαζί με την μητέρα της, επέλεξαν την Diana γι΄αυτό το ρόλο. Η ίδια ωστόσο περιέγραψε τον εαυτό της ως "πρόβατο που πάει για σφαγή' και από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάλαβε πως αυτός ο γάμος δε θα λειτουργούσε.

Diana σχέσεις με βασίλισσα Ελισάβετ

Μία ανατριχιαστική αποκάλυψη έγινε και για τα τελευταία λόγια που είπαν ο William και ο Harry στην Diana. Δείτε τα εδώ.

Ο Κάρολος δεν είχε ξεπεράσει την Καμίλα, ούτε την είχε χωρίσει, γεγονός που έκανε τη Diana να περνάει πολύ δύσκολα μέσα στο παλάτι. Η κακή της διάθεση και η στεναχώρια της, την έκαναν να βασανίζεται από βουλιμία, κάτι που την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την ημέρα πριν τον γάμο της.

Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό του Buckingham για την Diana και την Ελισάβετ

Λίγο πριν πάρει οριστικά διαζύγιο από τον Κάρολο, η Diana έδωσε συνέντευξη σε έναν καλό της φίλο, αποκαλύπτοντάς του τα πάντα για τον γάμο της. Η συνέντευξη αυτή, μεταφέρθηκε σε ένα βιβλίο, το οποίο περιέγραφε την αληθινή Diana. Το παλάτι αρνήθηκε την εμπλοκή του με το βιβλίο αυτό, ωστόσο η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Η Diana μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ίδια η Ελισάβετ την κατηγόρησε για τη διάλυση του γάμου της. Συγκεκριμένα, η αδικοχαμένη λαίδη εξομολογήθηκε πως η βασίλισσα θεωρούσε ότι η βουλιμία της έφταιγε για όλα. Για τον γάμο της, για τη διάθεσή της, για το γεγονός ότι ο Κάρολος της απατούσε με την Καμίλα.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτική τη συνέντευξη της Diana στο ντοκιμαντέρ, «Diana, in her own words», το οποίο υπάρχει στο Netflix.