Επανασύνδεση στην ελληνική showbiz - Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επανασύνδεση στην ελληνική showbiz - Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, ήρθε η επανασύνδεση και μάλιστα οι δυο τους έκανε και την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση. Σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να μένουν μαζί πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αποφάσισαν αν δοκιμάσουν τη σχέση τους και να βιώσουν μία νέα εμπειρία. Το "πείραμά" τους ωστόσο φαίνεται πως δεν πέτυχε, μιας και το αγαπημένο αυτό ζευγάρι, οδηγήθηκε σιγά σιγά προς τον χωρισμό.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz που επανασυνδέθηκε

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα. Πριν από λίγο καιρό, η Έλενα Κώνστα είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον γνωστό δημοσιογράφο στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι περίεργη η κατάσταση, σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όλοι μας στεναχωριόμαστε. Εκεί στο περιοδικό με τις ερωτήσεις αν θα παντρευτείτε και θα κάνετε παιδιά που μας κάνατε… Φυσικά εσείς φταίτε» είπε η Έλενα Κώνστα, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης τη ρώτησε: «Ήσασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν το είχατε συζητήσει ποτέ αυτό το πράγμα;».

«Ήμασταν 3,5 χρόνια. Όχι, ο Λάμπρος δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Ήμουν 19 όταν τον γνώρισα. Ήταν 37. Λες σε ένα 19χρονο θέλω να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά;. Φυσικά μιλάμε, κάνουμε εκπομπή μαζί στο ραδιόφωνο κάθε μέρα», είχε πει τότε η Έλενα Κώνστα ενώ δεν είχε αποκλείσει και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Κάτι που όπως φαίνεται έγινε! Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα εμφανίστηκαν μαζί στην παρουσίαση του δίσκου του Νικηφόρου και με αυτόν τον τρόπο έδειξαν πως είναι ξανά μαζί. Και οι δύο φαίνονταν να είναι πολύ χαρούμενοι ενώ δε σταματούσε να χαμογελάει ο ένας στον άλλον.

Λάμπρος Κωνσταντάρας Έλενα Κώνστα επανασύνδεση
Λάμπρος Κωνσταντάρας Έλενα Κώνστα

Θυμίζουμε πως χθες έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Καραφώτης τα ξαναβρήκε με την αγαπημένη του Εύη Σαλταφερίδου!