Μπέσσυ Μάλφα: "Αν συνεχίσετε τις βλακείες..." - Γιατί εκνευρίστηκε η ηθοποιός;

Αποκάλυψε αν θα επιστρέψουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μπέσσυ Μάλφα:

Γιατί εκνευρίστηκε η Μπέσσυ Μάλφα με followers της στο Instagram; Η αγαπημένη από το κοινό Μπέσσυ φαίνεται πως έχασε για λίγο την ψυχραιμία της και προειδοποίησε τους θαυμαστές που της προκάλεσαν εκνευρισμό να σταματήσουν να την ενοχλούν. Διαβάστε επίσης τα όσα είπε για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συγκεκριμένα, αυτήν την περίοδο η Μπέσσυ Μάλφα βρίσκεται στην Στουτγκάρδη, καθώς ετοιμάζεται για τα γυρίσματα μιας ολοκαίνουργιας σειράς στην οποία θα λάβει μέρος και θα προβληθεί στο διαδίκτυο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε ένα live βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ερωτήθηκε για το αν θα επιστρέψουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και διέψευσε όλες τις φήμες αυτές.

Παρ'όλα αυτά οι θαυμαστές της στο Instagram μάλλον παραήταν επίμονοι με τις ερωτήσεις τους και η Μπέσυ φανερά εκνευρισμένη τους προειδοποίησε.

Τι απάντησε με φανερό εκνευρισμό η Μπέσσυ Μάλφα στους followers που την ρωτούσαν επίμονα για την επιστροφή της σειράς "Μαύρα Μεσάνυχτα";

Χαρακτηριστικά η Μπέσσυ εξέφρασε τα εξής λόγια: "Όχι τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" δεν θα ξαναρχίσουν αγαπημένοι μου. Με ρωτάτε πολλά πράγματα. Καταλαβαίνω ότι σας άρεσε η σειρά, αλλά δεν θα ξαναγίνει. Δεν θα ξαναρχίσουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα". Αν συνεχίσετε τις βλακείες να με ρωτάτε θα το κλείσω, γιατί αρχίζει το bullying. Αντέχω μέχρι ένα ορισμένο σημείο"

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Σε φανταστική φυσική κατάσταση ο 58χρονος ηθοποιός - Δείτε τους κοιλιακούς του!

Σύλβια Δεληκούρα: Έντονα εκνευρισμένη η ηθοποιός - "Πόση βρωμιά υπάρχει παντού...

Έντονος ο εκνευρισμός της γνωστής ηθοποιού Σύλβιας Δεληκούρα. Ξέσπασε δημόσια για όσα είδε να διαδραματίζονται σε παραλία της Κορίνθου.

Η ηθοποιός βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Κορίνθου για διακοπές με τον αγαπημένο της σύζυγο. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι τις απολαμβάνει και τόσο τις διακοπές της, καθώς ένα περιστατικό "χάλασε" την ηρεμία της.

Η Δεληκούρα δεν άντεξε να μείνει άπραγη και θέλησε έστω να μοιραστεί την ατυχή αυτή της εμπειρία δημόσια.

Το Facebook επέλεξε για να εκφράσει τον αγανακτισμό της η Σύλβια Δεληκούρα. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής!

Ποιό ήταν το δημόσιο ξέσπασμα της γνωστής ηθοποιού - ο έντονος εκνευρισμός της;

Η Σύλβια έγραψε: «Κάτω Διμηνιό τρομακτικό πόση βρωμιά υπάρχει παντού! Στις παραλίες παντού πλαστικά και σκουπίδια από τους ανθρώπους που κάθε μέρα σχεδόν είναι εκεί! Μην μιλήσω για τις αποστάσεις...ο ένας πάνω στον άλλον και με θράσος να μιλάει ο ένας στον άλλον!»

Δεληκούρα ξέσπασμα

Τζέσυ Παπουτσή: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από τον τάφο της - «Τόση σιωπή πια...»