Σταύρος Βαρθαλίτης: Δεν το έχει ανακοινώσει πουθενά! Φωτογραφία ντοκουμέντο που προδίδει τα πάντα για τον νικητή του MasterChef

Κάνει νέο ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταύρος Βαρθαλίτης: Δεν το έχει ανακοινώσει πουθενά! Φωτογραφία ντοκουμέντο που προδίδει τα πάντα για τον νικητή του MasterChef

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τη νίκη του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Masterchef, έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και... ετοιμάζει πραγματάκια τα οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα πουθενά! Ωστόσο, το Youweekly.gr παρακάτω σας παραθέτει φωτογραφία/απόδειξη για το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Λίγο μετά το τέλος του MasterChef ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε δηλώσει τους στόχους του αναφέροντας:«Επικαιρότητα είναι, όχι διασημότητα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ανοίξω έναν χώρο και να μπορέσω να προσφέρω απλόχερα το φαγητό μου στον κόσμο που με αγάπησε και με εκτιμάει. Να είναι ένα σημείο συνάντησης, ένα σημείο επαφής».

Κάτι τέτοιο λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει αφού όπως θα δείτε και παρακάτω έχει ήδη ξεκινήσει να στήνει το δικό του site στο οποίο θα μοιράζεται τις συνταγές αλλά και τα μυστικά του! Εμείς αναμένουμε και του ευχόμαστε... με το καλό!

Και μιας και αναφερόμαστε στο MasterChef, δείτε σε ποιον παίκτη έγινε πρόταση να μπει στο GNTM 3!

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Ασύλληπτο: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη - Δείτε τον ήταν αγνώριστος

Το ασύλληπτο αποκαλύφθηκε σήμερα από την εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου, αφού έδειξαν βίντεο από την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη, του νικητή του MasterChef, πριν από τρία χρόνια που βρέθηκε στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη. Ήταν αγνώριστος.

Από ότι έχουμε δει μέσα από τα social media, ο νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής έχει πολύ καλές σχέσεις με τον νικητή του πρώτου MasterChef, Άκη Πετρετζίκη και πολλές φορές συναντιούνται. Αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι ήταν γνωστοί από το παρελθόν.

Δείτε την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο: