Μαίρη Συνατσάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη

Πιο αγαπημένοι από ποτέ - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, ωστόσο χθες, δε δίστασε να κάνει μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της σύντροφο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αιμιαλινό Σταματάκη.

Χαμογελαστοί και αχώριστοι, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιαλιανός Σταματάκης πόζαραν με άνεση μπροστά στο φακό του YouWeekly.gr και εμείς σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που χρειάζεστε.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, μαζί με την καλή τους φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αυτό που σίγουρο έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το look που επέλεξε η Μαίρη Συνατσάκη για τη βραδιά στο θέατρο.

Φορώντας ένα εμπριμέ ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και από κάτω μία λευκή φούστα, μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων ενώ η ωραιότερη λεπτομέρεια στο look της ήταν σίγουρα τα μαλλιά της τα οποία έπιασε κότσο.

Μαίρη Συνατσάκη Αιμιλιανός Σταματάκης
Μαίρη Συνατσάκη σύντροφος

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να είναι full in love με τον αγαπημένο της, το ίδιο ωστόσο και ένας πρώην σύντροφός της, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς.

Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Τούνη - «Αν έψαξες το ροζ βίντεο είσαι...»

Την σιωπή της «έσπασε» η Ιωάννα Τούνη, για το ροζ βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε. Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την στήριξη της για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και περνάει.

Η δημοσιογράφος, παρακολούθησε το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube και πήρε θέση στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της έγραψε:

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Μαίρη Συνατσάκη Ιωάννα Τούνη

Να σημειώσουμε πως, για το εν λόγω βίντεο απευθύνθηκε στη Δίωξη.