Αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Γκουντάρα - «Στο φυλάω 20 χρόνια...»

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Γκουντάρα - «Στο φυλάω 20 χρόνια...»

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε με τον Άγγελο Πυρριόχο, του εκμυστηρεύτηκε κάτι που κράταγε εδώ και 20 χρόνια.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν στο παρελθόν συνεργάτης με την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο σήμερα, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για ένα πρόσωπο που του στάθηκε σε μία δύσκολη περίοδο.

Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Πυρριόχο ο οποίος τον βοήθησε να προσαρμοστεί και να κάνει τα πρώτα του βήματα στην εκπομπή.

«Δε σου το έχω πει ποτέ. Θέλω να σου πω ένα ευχαριστώ, γιατί όταν πρωτοήρθα στην Ελένη Μενεγάκη και δεν περνούσα καλά, ήσουν εσύ που με την αγάπη σου και με τα λόγια σου με έκανες να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Στο φυλάω 20 χρόνια να στο πω και στο λέω τώρα δημόσια», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γρηγόρης Γκουντάρας Ελένη Μενεγάκη

Δείτε ωστόσο εδώ την παρεξήγησε που έγινε χθες με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Εξελίξεις στο Opentv με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται σε αναβρασμό προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν που καταφθάνει και το κανάλι του Opentv έχει κάποια συγκεκριμένα σχέδια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα! Θα σας μεταφέρω πρώτη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr όλες τις εξελίξεις που αφορούν το πρόσωπό του.

Οι θετικές επιδόσεις της νέας καλοκαιρινής εκπομπής που έχει αναλάβει στον σταθμό, το Καλοκαίρι #NOT βάζουν ιδέες στους ιθύνοντες του Opentv! Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινο τις περισσότερες φορές και ο παρουσιαστές - μαζί εννοείται με τη Νάταλι Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Τα πλάνα του Opentv για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Καλοκαίρι #NOT Γρηγόρης Γκουντάρας Opentv

Όπως μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αφήσει ανοιχτά ενδεχόμενα για την αξιολόγηση του δημοσιογράφου - παρουσιαστή. Δηλαδή, το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Ευτυχείτε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γρηγόρης Γκουντάρας να αναλάβει δικό του project και συγκεκριμένα ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον σταθμό!

Να τονίσω πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο και οι αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, να υπενθυμίσω πως από τον τηλεοπτικό σταθμό Opentv φέρεται να υπάρχει μια αποχώρηση μεγατόνων καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις πασίγνωστη παρουσιάστρια δήλωσε την παραίτησή της την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε εδώ ποια είναι