Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα έχασε 33 ολόκληρα κιλά! - Δείτε τη φωτογραφία

Μάθετε ποια είναι!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα έχασε 33 ολόκληρα κιλά! - Δείτε τη φωτογραφία

Τεράστιο και εντυπωσιακό το κατόρθωμα πρώην συνεργάτιδος του Γιώργου Λιάγκα που κατάφερε να χάσει 33 ολόκληρα κιλά! Τη χαρά της μοιράστηκε με τον διαδικτυακό κόσμο των Social Media και συγκεκριμένα το Instagram μέσω μίας ανάρτησης που έκανε.

Λόγος γίνεται για την αγαπημένη δημοσιογράφο, Ελεάννα Τρυφίδου που για χρόνια ήταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Η Ελεάννα πόζαρε και έβγαλε μία ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό στην αμμουδιά και δίπλα στη θάλασσα απόλαυσε τον "νέο" της εαυτό. Την εν λόγω φωτογραφία ανήρτησε στο Instagram και έγραψε το προσωπικό της σχόλιο στη λεζάντα.

Χαρακτηριστικά αυτό ήταν το μακροσκελές σχόλιο της Ελεάννας στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

"Γιατί γουστάρουμε να φωτογραφιζόσαστε με το μαγιό μας, την κυτταρίτιδα μας, τα όχι γυμνασμένα μπράτσα μας, το πεσμένο στήθος μας, τα χαλαρά μας μπουτακια - αχ αυτά τα γόνατα - τη μεγαλούτσικη κοιλιά, τις χοντρές γάμπες μας και ... να νιώθουμε όμορφες"

Ορίστε και η φωτογραφία της συνεργάτιδος του Λιάγκα, Ελεάννας Τρυφίδου μείον τα 33 κιλά

τρυφίδου έχασε 33 κιλά

τρυφίδου ανάρτηση

Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα

Ανατροπή με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ - Άσχημα τα νέα

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #Not να ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας θα συμμετέχει στο Big Borther, όμως εμένα σήμερα άλλες είναι οι πληροφορίες μου και τα νέα δυστυχώς είναι άσχημα για το επαγγελματικό του μέλλον στον ΣΚΑΙ.

Αρχικά, να σημειωθεί πως το εν λόγω ρεπορτάζ ανέφερε πως στο πλευρό του Λιάγκα στο Big Brother θα βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη κάτι το οποίο δεν ισχύει γιατί το διέψευσε η ίδια με μια της ανάρτηση στα social media. Κι εγώ με την σειρά μου μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr έρχομαι να διαψεύσω πως ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι στο Big Borther.

Άσχημες οι εξελίξεις για τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Πηγή μου και πολύ έγκυρη, μάλιστα, μου αποκάλυψε τι συμβαίνει μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΙ και με κάθε επιφύλαξη θα σας μεταφέρω πως οι ιθύνοντες και ο παρουσιαστής έχουν παγώσει τις συζητήσεις για το πως θα εξελιχθεί αυτή η επαγγελματική σχέση μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή, αφού ολοκληρωθούν οι πρώτες πρεμιέρες των project που ετοιμάζονται να βγουν αέρα, τότε θα ξεκινήσουν ξανά οι συναντήσεις για να βρεθεί μια μέση λύση.

Οι ίδιες πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως στόχος και των δυο πλευρών είναι να βρεθεί κάποιο project στο δεύτερο μισό της σεζόν! Δηλαδή ο Γιώργος Λιάγκας για λίγο καιρό θα ζήσει εποχές ΑΝΤ1: που καθόταν και απλά πληρωνόταν...

Για να δούμε...