Ζέτα Μακρυπούλια: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία από το παρελθόν της

Είναι άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία από το παρελθόν της

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι, η μητέρα της, θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Έβγαλε λοιπόν στη δημοσιότητα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από το παρελθόν της παρουσιάστριας, στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταματά να δέχεται ευχές από το πρωί. Σήμερα, γίνεται 42 και είναι πιο χαμογελαστή από ποτέ.

Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν είναι φυσικά και ο καλός της φίλος, Νίκος Μουτσινάς αλλά και η μητέρα της, η οποία της έστειλε την πιο όμορφη ευχή για τα χρόνια πολλά.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία της κόρης της και έγραψε: “Χρονιά πολλά κούκλα μου. Να τα εκατοστήσεις με πολλή πολλή αγάπη, υγειά και τύχη στη ζωή σου”.

Δείτε εδώ και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από το 2013 μαζί με παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Άσχημα νέα για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η απόφαση του ANT1

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιας και πριν από λίγα λεπτά, έγινε γνωστή μία απόφαση του ANT1, την οποία σας μεταφέρω εδώ μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο φέτος είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στο ίδιο show με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους συμμετείχαν μαζί στο The Final Four.

Αυτή είναι η απόφαση του ANT1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, το κανάλι αποφάσισε να κόψει το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι δυο τους, καθώς δεν είχε την απήχηση που περίμενε.

Το Final Four, στο οποίο συμμετείχε και η Ελένη Φουρέιρα, έκανε αρκετά χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης ενώ την ίδια στιγμή, η κρίση του κορωνοϊού δεν έδωσε στον ΑΝΤ1 την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσει και στη νέα σεζόν το πρόγραμμα.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης ANT1

Από τη μεριά της βέβαια, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει στον ΑΝΤ1 με το Ρουκ Ζουκ, το οποίο αποτελεί μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το κανάλι, καθώς καθημερινά σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ANT1 θα φέρει κάποιο άλλο μουσικό πρόγραμμα στη θέση του Final Four, ωστόσο είναι αλήθεια πως οι συνθήκες δεν το ευνοούν, καθώς ό, τι και να γίνει θα πρέπει να γίνει με την απουσία κοινού.

Αυτό που είναι βέβαια σίγουρο για το κομμάτι της ψυχαγωγίας, είναι η συνέχεια του YFSF με την Μαρία Μπεκατώρου.

Την ίδια στιγμή, ο ANT1 πρόκειται να πάρει πίσω ένα show, το οποίο αποτελούσε μία παλαιότερη μεγάλη επιτυχία του σταθμού. Δείτε εδώ για ποιο πρόκειται.