Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

2013: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια "έπαιζε" σε παραλία όχι με τον Μιχαλή Χατζηγιάννη αλλά με γνωστό παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που τότε είχαν συζητηθεί

2013: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια
STORIES 30.07.2020 14:33
Από Youweekly Team

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να διατηρεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εδώ και 10 χρόνια σχέση αλλά σπάνια εμφανίζονται μαζί στον φωτογραφικό φακό! Το 2013 το περιοδικό You είχε "τσακώσει" την Ζέτα να παίζει με τα κύματα της θάλασσας έχοντας στο πλευρό της γνωστό παρουσιαστή που σήμερα είναι στον ΣΚΑΙ και είναι πολύ καλός της φίλος.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά. Οι δυο τους είναι δεμένοι με τα δεσμά της φιλίας και μέχρι και σήμερα το έχουν παράδοση να κάνουν διακοπές μαζί. Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις φετινές τους εξορμήσεις.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια από το 2013 στην παραλία

Ζέτα Μακρυπούλια διακοπές 2013

Άσχημα νέα για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιας και πριν από λίγα λεπτά, έγινε γνωστή μία απόφαση του ANT1, την οποία σας μεταφέρω εδώ μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο φέτος είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στο ίδιο show με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους συμμετείχαν μαζί στο The Final Four.

Αυτή είναι η απόφαση του ANT1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, το κανάλι αποφάσισε να κόψει το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι δυο τους, καθώς δεν είχε την απήχηση που περίμενε.

Το Final Four, στο οποίο συμμετείχε και η Ελένη Φουρέιρα, έκανε αρκετά χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης ενώ την ίδια στιγμή, η κρίση του κορωνοϊού δεν έδωσε στον ΑΝΤ1 την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσει και στη νέα σεζόν το πρόγραμμα.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης ANT1

Από τη μεριά της βέβαια, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει στον ΑΝΤ1 με το Ρουκ Ζουκ, το οποίο αποτελεί μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το κανάλι, καθώς καθημερινά σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ANT1 θα φέρει κάποιο άλλο μουσικό πρόγραμμα στη θέση του Final Four, ωστόσο είναι αλήθεια πως οι συνθήκες δεν το ευνοούν, καθώς ό, τι και να γίνει θα πρέπει να γίνει με την απουσία κοινού.

Αυτό που είναι βέβαια σίγουρο για το κομμάτι της ψυχαγωγίας, είναι η συνέχεια του YFSF με την Μαρία Μπεκατώρου.

Την ίδια στιγμή, ο ANT1 πρόκειται να πάρει πίσω ένα show, το οποίο αποτελούσε μία παλαιότερη μεγάλη επιτυχία του σταθμού. Δείτε εδώ για ποιο πρόκειται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Εκείνος τραγουδούσε και η Ζέτα Μακρυπούλια τον κοιτούσε κάτω από την σκηνή συγκινημένη - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ζέτα Μακρυπούλια: Την "τσάκωσαν" οι κάμερες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά εκείνη χαμογελούσε σε... άλλον

Share