Στη δημοσιότητα βίντεο από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα - Είναι όλο λευκό

Το είδαμε και "μείναμε"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη δημοσιότητα βίντεο από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα - Είναι όλο λευκό

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να επιλέγει να μοιράζεται μόνο λίγα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, πρόσφατα ωστόσο, βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται μέσα στο σπίτι της. Από το λίγο που είδαμε, καταλάβαμε πως το χρώμα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο, είναι το λευκό.

Ως λάτρης των social media, και ως μία σωστή influencer, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να ακολουθήσει το κλίμα των καιρών μας και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, ένα νέο βίντεο στο TikTok!

Οι celebrities φαίνεται να έχουν «τρέλα» με το TikTok, το οποίο είχε την τιμητική του, ειδικά τις ημέρες της καραντίνας.

Έτσι λοιπόν και η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα δικό της χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο ποζάρει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της με πολύ casual ρούχα, μία κοτσίδα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Αυτό είναι το βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα

Μιας και λέμε ωστόσο για την Ελένη Φουρέιρα, δείτε εδώ πού είναι σήμερα ο πρώην σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο - Βίντεο μέσα από το δωμάτιο

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται συνέχεια "στο πόδι" λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε άνθρωπος έτσι κι αυτή, θέλησε να κάνει τις διακοπές; της και μάλιστα σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Σας έχουμε και βίντεο μέσα από το δωμάτιο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Μπορεί προς το παρόν να μην μας έχει ενημερώσει για την τοποθεσία του ταξιδιού της, ωστόσο έχει ανεβάσει μπόλικες φωτογραφίες και βίντεο στα insta story της. Δείτε τη εδώ άβαφη και ατημέλητη στην αρχή του ταξιδιού της.

Αυτό που ξεχωρίσαμε βέβαια, είναι το δωμάτιο στο οποίο διαμένει η Ελένη Φουρέιρα. Ευρύχωρο και πολυτελές, το ξενοδοχείο αυτό είναι ένας μικρός παράδεισος, στον οποίο μπορεί να απολαύσει με άνεση τις διακοπές της.

Αυτό είναι το βίντεο μέσα από το δωμάτιο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο κάνει διακοπές η Ελένη Φουρέιρα