Για extreme sports με... παρέα η Φαίη Σκορδά - Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω κάτω

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Για extreme sports με... παρέα η Φαίη Σκορδά - Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω κάτω

Η Φαίη Σκορδά περνάει τις πιο μαγικές καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την καλύτερη παρέα, η οποία δεν είναι άλλη από την οικογένειά της και συγκεκριμένα, τους δύο γιους της. Η παρουσιάστρια, αποφάσισε να περάσει τη μέρα κάνοντας extreme sports και η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι σίγουρο πως έφερε τα πάνω κάτω.

Το καλοκαίρι της ξεκίνησε με τις διακοπές που έκανε μαζί με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, όσο τα παιδιά της έκαναν διακοπές με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στην Τήνο.

Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά πήρε τους δύο γιους της και ανέβηκε προς τα βόρεια προκειμένου να συναντηθεί και με την υπόλοιπη οικογένειά της. Έτσι, περνάνε όλοι μαζί μαγικά το χρόνο τους στην Χαλκιδική, η οποία είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπέκυψε σε μεγάλο "πειρασμό" η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ήδη από χθες, αποφάσισε να υποκύψει σε έναν πολύ μεγάλο πειρασμό. Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να ανεβάσει και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το Πρωινό τελείωσε για φέτος και έτσι η Φαίη Σκορδά βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να αξιοποιήσει τον ελεύθερο της χρόνο, μακριά από τα τηλεοπτικά στούντιο και με τη συντροφιά της αγαπημένης της οικογένειας.

Τις τελευταίες μέρες, έχει γεμίσει το προφίλ της στο Instagram, με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες το απόγευμα, όταν ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την αγαπημένη της... αμαρτία. Χθες βέβαια, η Φαίη Σκορδά έκανε μία ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Δείτε την εδώ.

Σε αυτόν τον "πειρασμό" υπέκυψε η Φαίη Σκορδά

Ο πειρασμός αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το φαγητό! Και ποιος άνθρωπος μπορεί να αντισταθεί στους λαχταριστούς καλοκαιρινούς μεζέδες;

Έτσι λοιπόν και η Φαίη Σκορδά ανέβασε μερικά insta stories με τις λιχουδιές που απόλαυσε. Μάλιστα τόνισε, πως η μελιτζανοσαλάτα ήταν όλη δική της, μιας και αποτελεί μία από τις αδυναμίες της παρουσιάστριας.

Φαίη Σκορδά φαγητό

Φαίη Σκορδά δίαιτα