Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Ασταμάτητη" στις διακοπές της στη Μύκονο - Το μικροσκοπικό της μαγιό, η lux μπανιέρα και οι βόλτες στα σοκάκια

Οι καυτές τις εμφανίσεις στη θάλασσα και όχι μόνο...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ασταμάτητη συνεχίζει να απολαμβάνει τις χλιδάτες διακοπές της στο πανέμορφο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Ξετρέλανε το Instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασε με το μικροσκοπικό της μαγιό, τη lux μπανιέρα και τις βόλτες στα σοκάκια.

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρίσκεται στη Μύκονο, χαλαρώνει δίπλα στο κύμα, στην προσωπική της πισίνα που διαθέτει στη lux της βίλα, το χρόνο με φίλους και το αγαπημένο της σκυλάκι Μιζού το οποίο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παίρνει παντού! Επίσης, δεν ξεχνάει τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια και τα μαγαζάκια της Μυκόνου, ενώ παράλληλα την έχουμε δει να διασκεδάζει και σε νυχτερινά κέντρα - μπαράκια του νησιού.

Η αγαπημένη καλλονή παρουσιάστρια δεν αμέλησε να αναρτήσει και φωτογραφίες από το χρόνο που περνάει στο γυμναστήριο και όπου χύνει ιδρώτα για το κορμί της. Στην αισθησιακή φωτογραφία αυτό γίνεται πολύ εμφανές.

Οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τις διακοπές στη Μύκονο - Το μικροσκοπικό της μαγιό, η lux μπανιέρα και οι βόλτες στα σοκάκια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θάλασσα Μύκονος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραλια μυκονος
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λουξ ξενοδοχείο

Σπυροπουλου Μπανιερα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σοκακια Μυκονος
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυμναστηριο

Με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Οι φωτογραφίες και τα σχόλια που τους «έκαψαν»

Στην Μύκονο ξεφαντώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! - Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η γλυκιά τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για καλοκαιρινές διακοπές. Είναι στη Μύκονο, περνάει υπέροχα και ξεφαντώνει κάθε βράδυ με φίλους της στα μπαράκια του νησιού. Μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της που μιλάνε από μόνες τους!

Η όμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης κολυμπώντας στα μαγευτικά και κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου, αλλά και τα βράδια χορεύει μέχρι πρωίας με την παρέα της στα φημισμένα μαγαζιά της χώρας.

Πιστή στο κοινό της η Κωνσταντίνα μοιράζεται διαρκώς φωτογραφικό υλικό και μας κάνει να τη θαυμάζουμε για την ομορφιά της αλλά και να ευχόμασταν να βρισκόμασταν σε ένα μπαράκι της Μυκόνου ξεφαντώνοντας.

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Μύκονο - Το ξεφάντωμα στα μπαράκια με φίλους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Μύκονος

Σπυροπούλου μύκονος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διακοπές

Χαμός στο Καβούρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου