Χωρίστηκαν μετά τις διακοπές Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς - Τι συνέβη;

Που πήγε ο Σάκης...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χωρίστηκαν μετά τις διακοπές Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς - Τι συνέβη;

Τις διακοπές του στην πανέμορφη Σχοινούσα απόλαυσε η οικογένεια του Σάκη Ρουβά. Έπαιξαν με τα κύματα, αφουγκράστηκαν την θάλασσα, εκτίμησαν τον ελεύθερό τους χρόνο και μοιράστηκαν αξέχαστες στιγμές ευτυχίας. Δυστυχώς όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού με το πανέμορφο νησί. Τι συνέβη όμως χωρίστηκαν μετά τις διακοπές Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς;

Το αγαπημένο ζευγάρι χωρίστηκε καθώς ο Σάκης Ρουβάς δεν γύρισε σπίτι με την οικογένειά του αλλά συνέχισε το ταξίδι του προς την Αλλόνησο, όπου θα εγκαινιάσει το υποβρύχιο μουσείου του νησιού!

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε παρά να μοιραστούμε μαζί σας τη φωτογραφία που ανέβασε η Κάτια από τις διακοπές στη Σχοινούσα.

ρουβας ζυγουλη διακοοπες

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Στιγμές ευτυχίας για την Κάτια Ζυγούλη

τιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει στις καλοκαιρινές διακοπές της η Κάτια Ζυγούλη, η οποία προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Ρουβά. Όλοι η οικογένεια, απολαμβάνει το καλοκαίρι και με το παραπάνω.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη προσπαθεί να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, όσα περισσότερα στιγμιότυπα μπορεί από την καθημερινή της ζωή και από τις όμορφες στιγμές που περνάει με την οικογένειά της.

Έτσι, πριν μερικές ώρες, η ίδια δημοσίευσε τρεις τρυφερές φωτογραφίες του μικρότερου γιου της, Απόλλωνα, σχολιάζοντας:

«Αυτό το αγοράκι καταφέρνει να βρει παντού τη χαρά».

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδί

Κάτια Ζυγούλη παιδιάΚάτια Ζυγούλη γιος

Δείτε εδώ και την προηγούμενη ανάρτηση του Σάκη για το Μάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων