Γρηγόρης Γκουντάρας: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση - "Όταν ήρθε η απόλυσή μου από τον Alpha..."

Η δύσκολη οικονομική περίοδος που βίωσαν με τη γυναίκα του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση -

Σε εξομολογητικό ύφος ο Γρηγόρης Γκουντάρας που αυτήν την περίοδο κατέχει ρόλο παρουσιαστή στην τηλεοπτική εκπομπή Καλοκαίρι #Not, συγκλόνησε με όσα είπε για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που εκείνος και η γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα, είχαν βιώσει στο παρελθόν.

Ο Γρηγόρης σε μία συνέντευξη που παρέδωσε πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για όλα όσα είχε βιώσει στο παρελθόν, κατά τα αναταραχώδη χρόνια που έζησα η ελληνική τηλεόραση και αναφέρθηκε και για την περίοδο που είχε χάσει τη δουλειά του.

Διαβάστε την συνέντευξη το Γρηγόρη Γκουντάρα και την συγκλονιστική του εξομολόγηση - "Όταν ήρθε η απόλυσή μου από τον Alpha..."

-Ήταν δύσκολα τα πράγματα για σένα μέσα στην οικονομική κρίση; Λύγισες όταν δεν είχες δουλειά εσύ ή η σύζυγός σου;

"Το πρώτο χτύπημα ήρθε με τη Νάταλι στο Mega. Μια γυναίκα δραστήρια, με επιτυχημένη πορεία στην καριέρα της, ενεργή, μάχιμη, έμεινε χωρίς αντικείμενο. Την έβλεπα να μαραζώνει. Της είπα: «Θα επενδύσουμε σε κάτι άλλο και θα το αναλάβεις εσύ». Έτσι και έγινε, και κάναμε ένα μεγάλο άλμα μέσα στην κρίση με τα μαγιό, που πάει πολύ καλά εδώ και τριάμισι χρόνια." είπε αρχικά στο Enjoy και την Μαρία Ανδρέου.

γκουνταρας κακκαβα

"Δεν περνάει ενάμισης χρόνος από το λουκέτο του Mega και μας έρχεται το δεύτερο χτύπημα, με την απόλυσή μου από τον Alpha, σε ένα κανάλι στο οποίο εργαζόμουν 14 χρόνια. Η λογική μου, μού έλεγε ότι πρέπει να μείνω ψύχραιμος, δεν έχω γονείς ούτε εγώ ούτε η Ναταλί και στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας χέρια. Έτσι ήρθε η ιδέα του ζαχαροπλαστείου.

Μαρία, επειδή σε γνωρίζω χρόνια, από τον Πρωινό Καφέ, ξέρεις ότι αυτοσκοπός μου, και στο λέω σήμερα, που γιορτάζω τα 50 μου χρόνια, δεν είναι η τηλεόραση. Δεν θα κάνω τα πάντα για να βλέπω τον εαυτό μου στο γυαλί. Θα κάνω τα πάντα όμως για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς η οικογένειά μου και τα πρόσωπα που αγαπώ πολύ."

Σε μία βαθιά εξομολόγηση προέβη και η γλυκιά γυναίκα του Γρηγόρη, Ναταλί. «Έχω ζήσει τον χλευασμό...»

Νάταλι Κάκκαβα: Η γλυκιά ευχή της για τα γενέθλια του Γρηγόρη Γκουντάρα

Εορτασμοί για τα γενέθλια του Γρηγόρη Γκουντάρα που έκλεισε σήμερα τα 50 έτη. Η όμορφη γυναίκα του Νάταλι Κάκκαβα του ευχήθηκε με μια φωτογραφία και με ευχές τόσο γλυκιές όσο και η ίδια.

Το ζευγάρι αυτό μοιράζεται εκτός από την κοινή τους ζωή και την τηλεοπτική αφού παρουσιάζουν αμφότεροι την εκπομπή «Καλοκαίρι Not»!

Λίγο νωρίτερα η ντελικάτη Νάταλι ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram το παρακάτω:

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό σύζυγο, μπαμπά, συνεργάτη, φίλο μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο που είχα την τύχη να παντρευτώ, να κάνω δυο παιδιά,να δουλέψω μα πάνω απ’ όλα να αγαπήσω… Πολύχρονος μωρό μου. Μέχρι το τέλος του κόσμου παντού και πάντα μαζί»

Γρηγόρης Γκουντάρας

Δείτε τα τρυφερά λόγια που είπαν για το γιο τους!