Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: Ζουν τον έρωτά τους στις όμορφες Σπέτσες

Απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: Ζουν τον έρωτά τους στις όμορφες Σπέτσες

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα που δεν κάνουν πολύ "θόρυβο γύρω από τη σχέση τους. Προτιμούν να είναι ταπεινοί και δεν υπερπροβάλλουν ή μοιράζονται πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Παρ' όλα αυτά δε σημαίνει και ότι την αποκρύπτουν εντελώς. Το αγαπημένο ζευγάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις πανέμορφες και ειδυλλιακές Σπέτσες και οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους.

Η Ματίνα και ο Βασίλης είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται από τα ειλικρινή χαμόγελά τους και τη γενικότερη στάση που έχουν ο ένας απέναντι στον άλλον τις φορές που ο φακός έτυχε να είναι στραμμένος προς το μέρος τους.

Η ιδιαίτερα συμπαθής και γλυκιά Ματίνα, την οποία αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", στο οποίο συντροφεύει με τις ατάκες και τα σκέρτσα της τον Νίκο Μουτσινά, ανήρτησε ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον σύντροφό της και έχουμε να πούμε πως ταιριάζουν πάρα πολύ.

Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα η Ματίνα Νικολάου - Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του στις Σπέτσες.

Η Ματίνα έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης: "Το καλοκαιράκι μας!!!"

Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης Σπέτσες

 Ματίνα Νικολάου  Σπέτσες

Πανικός στο instagram! Η ανακοίνωση για το Καλό Μεσημέρακι με φωτογραφία στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά

Ματίνα Νικολάου: «Έλιωσε» το Instagram με την ανάρτησή της για τον γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ματίνα Νικολάου έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση μαζί με τον γιο της. Με το που ανέβηκε η φωτογραφία, «έλιωσε» όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα αφού πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ μαμάς και γιου.

Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά είναι η πιο τρυφερή μανούλα και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Ο γιος της, είναι ο μεγάλος της έρωτας και προσπαθεί να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Στην τελευταία της ανάρτηση, ο Παναγιώτης τής δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και η ίδια γράφει στη λεζάντα: «Πολλές φορές εμείς οι «μεγάλοι» μοιάζουμε πολύ «μικροί» μπροστά στο μεγαλείο της παιδικής και αγνής ψυχής»!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Πρωινό, η Ματίνα Νικολάου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για τον γιο της: «Έχω έναν γιο, τον Παναγιώτη. Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή.

Με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά».

Η Ματίνα Νικολάου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του Καλό Μεσημεράκι. Σήμερα ωστόσο ανακοινώθηκε μία αποχώρηση από την εκπομπή.