Γιώργος Καραβάς: Το "καυτό" φιλί του πανέμορφου coach του GNTM με τη σύντροφό του!

Μεγάλος ο έρωτάς τους!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιώργος Καραβάς: Το

Ο νέος coach του λαμπερού ριάλιτι μόδας GNTM, Γιώργος Καραβάς είναι ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άντρας και όπου και να πάει δεν περνάει απαρατήρητος. Πρόσφατα, μία φωτογραφία του που ανέβασε στο Instagram σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Αυτό συνέβη γιατί στη φωτογραφία αυτή απεικονίζεται ο ίδιος να δίνει ένα "καυτό" φιλί στη σύντροφό του!

Το ζευγάρι αυτό είναι τρελά ερωτευμένο και δεν ντρέπεται να το δείξει. Εξ' άλλου, δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε συνεχώς τον εαυτό μας, αλλά αντιθέτως αυτό που κάνει καλό στον άνθρωπο είναι η ελεύθερη έκφραση.

Το "καυτό" φιλί του πανέμορφου coach, Γιώργου Καραβά, του GNTM με τη σύντροφό του - Υπό το "άγρυπνο" βλέμμα των Παπαράτσι

Δε σταματά να γεμίζει τη σύντροφό του με φιλιά ο Γιώργος Καραβάς! Δείτε τη φωτογραφία εδώ

Γιώργος Καραβάς: Στα backstage του GNTM 3 με μικροσκοπικό εσώρουχο που «διαγράφει» τα πάντα

Ο νέος coach του GNTM 3, Γιώργος Καραβάς το έχει ρίξει στη δουλειά! Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στα backstage των οντισιόν με ένα μικροσκοπικό εσώρουχο το οποίο «διαγράφει» τα πάντα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες. Ο Γιώργος Καραβάς είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να τον δούμε στην τηλεόραση, στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Το μοντέλο φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με τις νέες του αρμοδιότητες και έτσι, πολλές φορές επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγες ώρες, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

Βέβαια, πέρα από κούκλος, ο Γιώργος Καραβάς είναι και ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Δείτε εδώ την πιο τρυφερή δημοσίευση με την κορούλα του.