Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα γεμάτο νόημα για την Eurovision του 2018

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα γεμάτο νόημα για την Eurovision του 2018

Ένα δημόσιο μήνυμα γεμάτο νόημα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Φουρέιρα. Συγκεκριμένα, αφορούσε και τη συμμετοχή της το 2018 στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision όπου είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο και είχε κερδίσει την δεύτερη θέση.

Η τραγουδίστρια μετά την νίκη της είδε τεράστια επιτυχία στα επαγγελματικά της, ενώ έγινε γνωστή και αγαπητή σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα, συνεργάστηκε με επιτυχημένα πρόσωπα του χώρου, ενώ τα τραγούδια της μετρούν εκατομμύρια views.

Αυτό ήθελε να επισημάνει το μήνυμα που έγινε, καθώς όπως έγραφε, δεν χρειάζεται να βγεις πρώτος για να κάνεις επιτυχία και να γίνει γνωστός στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ανατροπή για την Ελένη Φουρέιρα. Κέρδισε τη Eurovision 2018 και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα

Ελένη Φουρέιρα eurovision 2018

Eurovision: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η Ελένη Φουρέιρα - «Έτρωγα μια φορά τη μέρα γιατί...»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ελένη Φουρέιρα όταν είχε πάρει μέρος στην Eurovision, καθώς όπως εξομολογήθηκε την κυρίευσε το άγχος και δεν κατάφερε να απολαύσει τίποτα από την όλη διαδικασία, ενώ από τις πολλές πρόβες, έτρωγε μια φορά την ημέρα.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η τραγουδίστρια και ήταν άκρως αποκαλυπτική..

«Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την απόλαυσα καθόλου. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά, στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα.

Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω και να είμαι αυτό που μπορώ να είμαι με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν τελείωσε και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει… Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω άβαφτη...» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα. Στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα για ακόμη μια φορά; Αυτή είναι η χώρα που την προσέγγισε.