Πανικός στο διαδίκτυο με το βίντεο του Νίκου Μουτσινά

Μόλις το δείτε θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανικός στο διαδίκτυο με το βίντεο του Νίκου Μουτσινά

Πανικό προκάλεσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το σπίτι του και συγκεκριμένα μέσα από την κρεβατοκάμαρα του, την ώρα που ετοίμαζε τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο παρουσιαστής που απολαμβάνει τις στιγμές... ελευθερίας του, καθώς από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στις οθόνες μας, είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Πριν από λίγες ώρες ο Νίκος Μουτσινά, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο που θα σας κάνει να «λιώσετε» από τα γέλια. Αφού, η γάτα του είχε μπει μέσα στη βαλίτσα και δεν έβγαινε με τίποτα.

Μάλιστα, κάθε φορά που ο παρουσιαστής την πλησίαζε, εκείνη του.... όρμαγε για να παίξει! Δείτε ωστόσο και την ανάρτηση του που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Νίκος Μουτσινάς instagram

Νίκος Μουτσινάςτ σπίτι

Το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά «τρέλανε» το διαδίκτυο λίγο πριν το βίντεο που έκανε πανικό

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, το οποίο «τρέλανε» όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα. Ο παρουσιαστής, για μία ακόμα φορά κατάφερε να αγγίξει πολύ ευαίσθητες χορδές.

Τις τελευταίες μέρες, ο παρουσιαστής έχει κάνει μερικές πολύ αινιγματικές αναρτήσεις μέσα από τις οποίες θέλει να εκφράσει τις σκέψεις του και να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και χθες βράδυ, όταν αποφάσισε να ανεβάσει σε insta story, μία ατάκα που είδε στο Instagram, η οποία αφορά την συγχώρεση.

«Όταν συγχωρείς κάποιον, παίρνεις ως δώρο το μάθημα που πήρε από την εμπειρία σου, και απελευθερώνεις τον εαυτό σου από τα "δεσμά" αυτού του ανθρώπου και αυτής της εμπειρίας», έγραφε πάνω το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση