Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα: Από το Έρωτας Μετά έκλεισε σε νέα σειρά του ALPHA

Τηλεοπτική έκπληξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα: Από το Έρωτας Μετά έκλεισε σε νέα σειρά του ALPHA

Απίστευτη τηλεοπτική έκπληξη! Μπορεί η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά, να έριξε τίτλους τέλους αλλά ένας από τους ηθοποιός και μάλιστα πολύ αρεστός στο κοινό, έχει ήδη κλείσει με το κανάλι για ακόμα μια σειρά! Η ανακοίνωση δεν έχει έρθει ακόμα αλλά... εμείς ξέρουμε ποιος είναι!

Με διαφορετική στρατηγική θα μπει τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας βάζει στο πρόγραμμά του ριάλιτι, είδος που επιστρέφει στη συχνότητα μετά από αρκετά χρόνια.

Στόχος είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού ο σταθμός έχασε σημαντικό κομμάτι του κοινού του και βρέθηκε στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων. Αρκεί να σημειώσουμε ότι πέρσι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην πρώτη θέση.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί τη νέα σεζόν μία νέα δραματική σειρά. Η σειρά με τίτλο «Αγγελική» είναι σε σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου.

Όπως έγινε γνωστό πριν καιρό η Φιλαρέτη Κομνηνού θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα υποδυθεί μία μητέρα τεσσάρων αγοριών όπου όταν πεθαίνει ο άντρας της αναλαμβάνει τα ηνία μίας πολύ μεγάλης επιχείρησης.

Τους τέσσερις γιους της θα υποδυθούν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος και Αλέξανδρος Πέρρος. Καθένας τους είναι διαφορετικός αλλά καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους έπαιξε η μητέρα τους.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας θα έχει και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου θα υποδυθεί τον έμπιστο υπάλληλο της οικογένειας και δεξί χέρι του πρωτότοκου γιου.

Μιχάλης Λεβεντόγιαννης ALPHA

Και ενώ η νέα αυτή σειρά είναι στην αναμονή για τα γυρίσματα οι ιθύνοντες του ALPHA αποφάσισαν τη νέα χρονιά να πετάξουν εκτός ένα άλλο αγαπημένο project του σταθμού! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Έρωτας Μετά: Έμειναν στον ALPHA με τα νούμερα του φινάλε! Αυτά είναι

Φινάλε έκανε η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά, το βράδυ της Τετάρτης και τα νούμερα πραγματικά άφησαν άφωνους τους ιθύνοντες, αν λάβει κανείς υπόψη πως έπαιζε απέναντι από τον τελικό του MasterChef που έβαλε φωτιά στα κοντέρ της AGB - δείτε εδώ τα ποσοστά του!

Το ερωτικό θρίλερ του ALPHA αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο - δείτε το εδώ αν το χάσατε - το τηλεοπτικό κοινό κι από τα μονοψήφια έκανε διψήφια, κάτι που κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει ως άθλο εφόσον το ριάλιτι μαγειρικής απέναντί του είχε κι αυτό το φινάλε του και πάντα "τσάκιζε" τους ανταγωνιστές σε νούμερα!

Συγκεκριμένα το Έρωτας Μετά κατάφερε μέσα σε αυτή την σκληρή μάχη της prime time ζώνης να κάνει στο δυναμικό κοινό 12,9%!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 17,8
  • ALPHA: Έρωτας Μετά 12,9
  • ALPHA: Ο βράχος 6,7
  • ΑΝΤ1: Εργαζόμενη γυναίκα 8,2
  • ΑΝΤ1: Μην ψαρώνεις 7,2
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 20,9
  • STAR: MasterChef 39,5
  • ΣΚΑΙ: Δυναστείες 8.9
  • Mega: Λάκης ο γλυκούλης 2.4
  • Mega: Τελικός κυπέλου Ιταλίας 5,7