Συγκλονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έσκιζαν τα πτυχία τους οι γιατροί όταν έμεινα έγκυος»

«Θαύμα ότι υπάρχει το παιδί μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έσκιζαν τα πτυχία τους οι γιατροί όταν έμεινα έγκυος»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε το παιδί της. Όπως εξήγησε, οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, και όταν τελικά τα κατάφερε, εκείνοι σκίζανε τα πτυχία τους.

Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν θαύμα, η μητρότητα για εκείνη. Η ίδια αναφέρθηκε στην κόρη της, Φρατζέσκα και μίλησε με τον πιο γλυκό τρόπο για το παιδί της.

Μπορεί να πέρασε μία δύσκολη φάση μέχρι ν μείνει έγκυος, σήμερα, ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι είναι πλεονέκτημα το ότι έκανε παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ό,τι «έπρεπε», καθώς έχει πλέον τη δυνατότητα να περνάει χρόνο μαζί του. Η ίδια άλλαξε από τη στιγμή που έγινε μητέρα, αν και όχι σαν προσωπικότητα.

Αυτά αποκάλυψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη για την εγκυμοσύνη της

«Καταλαβαίνεις ότι είναι τεράστια η αγάπη που μπορείς να φέρεις μέσα σου» σχολίασε στη Νάντια Κοντογεώργη. «Όταν γεννάς ένα παιδί, όσο και να έχεις φανταστεί πώς μπορεί να είναι αυτό το πράγμα, είναι ένα συναίσθημα τόσο πρωτόγνωρο. Είναι σαν να ζεις σε ένα σπίτι και να ξέρεις ότι πάνω έχει έναν καινούριο όροφο. Σου έχουν πει περίπου πώς θα είναι, οπότε τον φαντάζεσαι. Και ξαφνικά ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις και λες, όχι, αυτό είναι το σπίτι όπου θέλω να ζήσω, πώς ζούσα τόσο καιρό στον κάτω όροφο;».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη πρόσθεσε πως καταλαβαίνει καλά και τις γυναίκες που δεν θέλουν να γίνουν μητέρες. «Αλλά οι γυναίκες που το θέλουν, είναι καλό να το κάνουν είτε υιοθετώντας είτε προσπαθώντας με όποιον τρόπο πια τους δίνει η ιατρική».

Δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη!

TAGS