Βικτώρια Καρύδα: Ρίγη συγκίνησης με τις αναρτήσεις της - Τα τρυφερά λόγια των παιδιών της

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βικτώρια Καρύδα: Ρίγη συγκίνησης με τις αναρτήσεις της - Τα τρυφερά λόγια των παιδιών της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βικτώρια Καρύδα έκανε μία σειρά από αναρτήσεις προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα τρυφερά λόγια και τις κινήσεις των παιδιών της για τα γενέθλιά της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Μπορεί η οικογένεια της Βικτώρια Καρύδα να πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές μετά την μεγάλη απώλεια που βίωσε με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή- δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις - , ωστόσο το χαμόγελο έχει πλέον επιστρέψει στα πρόσωπά τους και δεν το κρύβουν ούτε λεπτό.

Το μοντέλο, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι τα παιδιά της αποφάσισαν να της κάνουν την πιο ξεχωριστή έκπληξη προκειμένου να την κάνουν ακόμα πιο χαρούμενη.

Η ευτυχισμένη μανούλα μοιράστηκε αυτά τα πολύ όμορφα στιγμιότυπα και εννοείται πως όλο το Instagram, «έλιωσε»!

Βικτώρια Καρύδα παιδιά
Βικτώρια Καρύδα γενέθλια

Καταρρακωμένη η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη του Μακρή - «Δεν τα ξέρω αυτά που λέτε! Ο άνδρας μου δεν...»

Καταρρακωμένη ήταν η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη που έγινε σήμερα για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Ωστόσο, μια ερώτηση της υπεράσπισης, έφερε την αντίδραση της και είπε μεταξύ άλλων «Ο άνδρας μου δεν είχε τίποτα όσο ήμασταν μαζί! Δεν τα ξέρω αυτά που λέτε».

Το μοντέλο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο κατά την έναρξη της διαδικασίας της δίκης για την δολοφονία τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα. Βλέποντας τους δυο Βούλγαρους κατηγορούμενους να γελούν συνεχώς με φιλικά τους πρόσωπα του είπε «Ήθελα να ήξερα τι σας δίνει τόση χαρά».

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν κατά την έναρξη της διαδικασίας της δίκης για την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα, η Βικτώρια Καρύδα, βλέποντας τους δυο Βούλγαρους κατηγορούμενους να γελούν συνεχώς με φιλικά τους πρόσωπα. «Ήθελα να ήξερα τι σας δίνει τόση χαρά» είπε απευθυνόμενη προς τους κατηγορούμενους πριν την έναρξη της δίκης.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες, είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία Μακρή. Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώτος κατηγορούμενος. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αδελφός του λέγοντας: «Αρνούμαι τις κατηγορίες, δεν έχω καμία σχέση».

Βικτώρια Καρύδα δίκη δολοφονίας Γιάννη Μακρή