Εκτυφλωτική η Σοφία Μαριόλα στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου - Το λαμέ φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα

Την κοίταζε όλη η Μύκονος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτυφλωτική η Σοφία Μαριόλα στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου - Το λαμέ φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα

Για ακόμα μία φορά, η Σοφία Μαριόλα, ήταν απλά εκτυφλωτική, στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Στράτου Τζώρτζογλου. Σε μία βραδινή τους έξοδο στα κοσμοπολίτικα στενά της Μυκόνου, επέλεξε να φορέσει ένα λαμέ φόρεμα το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία από τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή του. Οι δυο τους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ περνάνε το καλοκαίρι τους στην Μύκονο, όπου φιλοξενήθηκαν από την Βάνα Μπάρμπα και στη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη.

Η Σοφία Μαριόλα, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της.

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα στη Μύκονο - Δεν μπορούσα να συγκρατηθούν

Η Σοφία Μαριόλα και ο αγαπημένος της Στράτος Τζώρτζογλου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο, και όπως όλα δείχνουν δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε λεπτό. Η κάμερα τους έπιασε σε δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα και όπως θα δείτε, δεν τους ένοιαξε καν!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Μάλιστα, είναι τόσο άνετοι που δε διστάζουν να έχουν μερικά ιδιαίτερα και πολύ προσωπικά στιγμιότυπα, μπροστά στον κόσμο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τσάκωσε το ζευγάρι να χαλαρώνει στο Santanna στην Παράγκα και ήταν ασυγκράτητο όπως θα δείτε στα πλάνα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και η αγαπημένη του, εκτός από τα παιχνιδάκια στα οποία επιδόθηκαν, αντάλλασσαν καυτά φιλιά και αγκαλιές μέσα στην πισίνα, κάνοντας πολλά βλέμματα θαμώνων να πέσουν πάνω τους. Στράτος και Σοφία παντρεύτηκαν πέρυσι στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταύρου στο Ακρωτήρι Χανίων και έκλεισαν τον περασμένο Ιούνιο έναν χρόνο έγγαμου βίου!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα μετακόμισε μαζί σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στην Αθήνα. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες.

Πηγή: Mykonos Live TV