Η απίστευτη κίνηση του Βuckingham προς την Μέγκαν Μαρκλ

Τι έγινε ακριβώς;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η απίστευτη κίνηση του Βuckingham προς την Μέγκαν Μαρκλ

Κανείς δεν περίμενε την κίνηση που έκανε η βασιλική οικογένεια προς την Μέγκαν Μαρκλ, εχθές, ανήμερα των γενεθλίων της. Ποια ήταν όμως ακριβώς η κίνηση του Βuckingham;

Εχθές η Μέγκαν έκλεισε τα 39 έτη και κάτι το αδιανόητο και απρόσμενο συνέβη... Το παλάτι την σκέφτηκε και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο twitter ανεβάζοντας μία φωτογραφία της δούκισσα του Σάσεξ, συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, στην οποία ποζάρει με την βασίλισσα Ελισάβετ στο πλάι της το 2018

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η απίστευτη κίνηση του Μπάκιγχαμ προς την Μέγκαν Μαρκλ

Σημειωτέον ότι το ζευγάρι και ο γιος τους Άρτσι, ύστερα από την έντονη πίεση που βίωναν στην καθημερινότητα τους εξαιτίας των βασιλικών τους υποχρεώσεων, της προβολής στα μέσα ενημέρωσης και του βασιλικού πρωτοκόλλου, εγκατέλειψαν το παλάτι και αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα. Διαμένουν πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ.

Παρ' όλα αυτά, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Γουίλιαμ, επίσης ανέβασαν μηνύματα και ευχήθηκαν στην Μέγκαν.

Πριν από λίγες μέρες έγινε μία αποκάλυψη για το προφίλ του Πρίγκιπα Χάρι στο Instagram. Ποιά ήταν αυτή; Μάθετε εδώ.

Έφυγαν από το Buckingham η Kate Middleton και ο William

Μπορεί οι δουλειές του βασιλικού ζεύγους να μην τελειώνουν ποτέ, ωστόσο η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από το Buckingham προκειμένου να περάσουν οι δυο τους τις πιο μαγικές διακοπές.

Βέβαια, η κατάσταση που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν σηκώνει τις κανονικές διακοπές, ωστόσο το ζευγάρι, επέλεξε να περάσει το χρόνο του σε ένα μέρος, στο οποίο θα μπορέσει να είναι προστατευμένο από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στον αγγλικό τύπο, η Kate και ο William, δεν απομακρύνθηκαν πολύ από το Λονδίνο, καθώς ο Δούκας του Κέιμπριτζ θα χρειαστεί να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις.

Μαζί τους πήραν και τα παιδιά τους!

Kate Middleton William γάμος

Δείτε εδώ και το παράπονο που έχει η Meghan Markle από την Kate Middleton.