Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η "έκρηξή του" - Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια την ώρα του ματς

Τι προκάλεσε την ένταση αυτή;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η

"Έκρηξη"...θυμού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με έναν αντίπαλό του την ώρα του ματς. Τι προκάλεσε την οργή αυτή στο αστέρι του NBA που δεν σταματάει να μας κάνει περήφανους με τις απανωτές του νίκες;

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά κατά τη διάρκεια του ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς, ο ο Ντόντα Χολ έσπρωξε τον Γιάννη και τον έριξε κάτω. Τότε ήταν που του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και ο θυμός του "θόλωσε" το μυαλό΄.

Ο Αντεντοκούμπο σηκώθηκε και ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το μέρος του φανερά εκνευρισμένος. Ο διαιτητής τότε επενέβη, όπως και άλλοι παίκτες και αποφεύχθηκε μία ενδεχόμενη λεκτική ή σωματική σύγκρουση.

Δείτε τον εν λόγω περιστατικό και την "έκρηξη" του Αντετοκούνμπο μέσα από αυτό το απόσπασμα:

Πρόσφατα έγινε γνωστό ένα χυδαίο ξέσπασμα της Ραχήλ Μακρή κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Πάρε τον π...λο». Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης για τον ρατσισμό στην Αμερική

Στην πρώτη γραμμή της διαδήλωση για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και τον ρατσισμό στην Αμερική ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μαζί με πολλούς πολίτες, διαδήλωσε για να δικαιώματα των αφροαμερικανών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέβηκε στο κέντρο του Μιλγουόκι και διαδήλωσε μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση και Αλέξανδρο, τη μητέρα τους Βερόνικα, τη σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπριγκερ και το γιο τους, Λίαμ.

Όλοι φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν “Δεν μπορώ να αναπνεύσω”, μάσκες και γάντια εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ενώ, μοίρασε μπουκάλια με νερό στους υπόλοιπους διαδηλωτές.

Γιάννης Αντετοκούνμπο διαδήλωση Τζορτζ Φλόιντ

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» δυσάρεστα νέα για τον Γιάννη Ατεντοκούνμπο.