Παναγιώτης Θεόφιλος: "Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου" - Η ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου

Πότε θα γίνει;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Παναγιώτης Θεόφιλος:

O πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος, όπως μας ανακοίνωσε πρόσφατα, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, καθώς ο έρωτας τους είναι πάρα πολύ ισχυρός. Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή Καλοκαίρι#Not ανακοίνωσε το πότε παντρεύεται, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύντροφό του. Χαρακτηριστικά, είπε: "Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου"

Ο Παναγιώτης, μίλησε για το πως έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αλλά και αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στην Κύπρο.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Θεόφιλος και την ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου του.

"Μένω σχεδόν πέντε μήνες στην Κύπρο. Ήρθα στην Κύπρο για δουλειές και έμεινα γιατί βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Ήθελα να πιάσω την κοπέλα μου στον ύπνο όταν της έκανα πρόταση γάμου.

Θεόφιλος γάμος ημερομηνία

Με βοήθησε πάρα πολύ η αδελφή της. Έκατσε την ώρα που τρώγαμε. Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι αυτός θα είναι ο άνθρωπός σου. Λέμε ο γάμος να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αν πάνε όλα καλά με τον κορονοϊό"

Θυμάστε τη Ζένια και το Βασίλη από το σπίτι της αγάπης; Είναι μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι! Διαβάστε εδώ για να μάθετε το love story τους.

Παναγιώτης Θεόφιλος: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Power of Love

Η ευτυχία σου χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις, λέει μία λαϊκή μας παροιμία και απόλυτο δίκιο έχει. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Παναγιώτη Θεόφιλου, πρώην παίκτη του Power of Love που παντρεύεται.

Τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική εκπομπή της αγάπης που είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, στο Power of Love, παρ'όλα αυτά ο Παναγιώτης την πραγματική αγάπη την βρήκε εκτός.

Εδώ και κάποιους μήνες ο όμορφος και γοητευτικός Παναγιώτης διατηρεί σχέσει με την πρώην παίκτρια του Τhe Voice, Δανάη Παναγιώτου.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης στη σύντροφό του την ημέρα των γενεθλίων του.

Δείτε τα όσα ανήρτησε ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος που παντρεύεται!

Παναγιώτης Θεόφιλος

παναγιωτης αναρτηση

αναρτηση δαναη

Γέννησε πρώην παίκτρια του Power of love - Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο