Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Στην παραλία με την μικρή Μαρινούλα - 2 σπάνια κλικ

Δεν ξεκολλάνε από τη μικρή τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Στην παραλία με την μικρή Μαρινούλα - 2 σπάνια κλικ

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Άνδρο και προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Σήμερα, οι δυο τους βρέθηκαν στην παραλία μαζί με την μικρή Μαρινούλα και η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, δύο σπάνια κλικ.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε λεπτό από το φετινό καλοκαίρι της να πάει χαμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση με την οικογένειά της.

Βρίσκεται στην Άνδρο, στο Όναρ, το ξενοδοχείο του αγαπημένου της συζύγου και αφιερώνει όλο το χρόνο της στα παιδιά της! Η μικρή Μαρίνα πρωταγωνιστεί αρκετές φορές στις φωτογραφίες της παρουσιάστριας, η οποία συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με το κοινό της και γι΄αυτό τους μεταφέρει πολλά στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της στο Instagram.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε την παραλία και τα παιχνίδια, μαζί με την κορούλα της!

Τελευταία ημέρα Ελένης στον ALPHA: Κανείς δεν παρατήρησε την κίνηση της Μαρίνας στον Ματέο Παντζόπουλο

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πόρτα του ALPHA - δείτε και την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες γι'αυτό - όμως το Youweekly.gr τώρα ανακάλυψε κάτι που κανείς δεν είναι παρατηρήσει από τα βίντεο της τελευταίας της ημέρας στον αέρα. Στο πλατό του σταθμού η μικρή Μαρίνα έκανε μια απίστευτα τρυφερή κίνηση προς τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, είναι το πιο μικρό παιδί της Ελένης, καρπός της σχέσης της με τον Ματέο και μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας, μιας και μας δείχνει αρκετά συχνά στο Ιnstagram πόσο έχει μεγαλώσει. Η Μαρίνα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και από τότε έχει γεμίσει με απέραντη ευτυχία τους γονείς της αλλά και τα αδέρφια της.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η Ελένη αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπο αυτής αλλά και όλων των παιδιών της την τελευταία της ημέρα στον ALPHA αλλά λίγο πριν συμβεί αυτό όπως θα παρατηρήσετε παρακάτω η μικρή Μαρινούλα ζητούσε σε κάποια στιγμή από τον μπαμπά της να την πάρει αγκαλιά! Ένα γενικό πλάνο πρόδωσε την στιγμή αυτή!

Δείτε την κίνηση της μικρής Μαρινούλας στον Ματέο Παντζόπουλο στην παρακάτω φωτογραφία

Ματέο Παντζόπουλος μικρή Μαρίνα