«Ζάλισε» τη Μύκονο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks με το μαγιό της

Η εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ζάλισε» τη Μύκονο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks με το μαγιό της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το φετινό My Style Rocks, απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη, μαζί με την αγαπημένη της αδερφή. Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, κατάφερε να «ζαλίσει» όλη τη Μύκονο με το μαγιό της.

Κάθε της εμφάνιση είναι απλά εκρηκτική και μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και για τα look της.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε με το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στον Ορνό.

Μαζί της ήταν και η αδελφή της, Λίλα, η οποία είναι το ίδιο όμορφη με εκείνη. Οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ και έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, η οποία στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό, δείτε εδώ και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram από τις διακοπές της.

Ολόγυμνη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks - Κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ροδοπέταλα

Μία σειρά από νέες εκρηκτικές φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Βούτηξε ολόγυμνη μέσα στην πισίνα της και κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ροδοπέταλα!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο ιδιαίτερη παίκτρια που πέρασε από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είχε πάντα τον τρόπο να κάνει τη διαφορά, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις απόψεις της.

Έτσι δεν μπορούσε παρά να ανεβάσει τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram. Χωρίς να φοράει μαγιό και με ένα ροδοπέταλο να καλύπτει κάποιο σημείο του στήθους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκάλεσε σωστό πανικό στα social media.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, χώρισε