"Κάγκελο" η Σοφία Κουρτίδου - Το πρόσωπο που "της τα έχωσε" στον αέρα

Τι της είπαν

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Θύμα τηλεοπτικής φάρσας έπεσε η Σοφία Κουρτίδου στον αέρας της εκπομπής "The Booth" που συμπαρουσιάζει, όταν κάποια "τηλεθεάτρια" πήρε τηλέφωνο και ξεκίνησε να της τα "χώνει" αν και στην ουσία την τρόλαρε! Ποια ήταν όμως η "τηλεθεάτρια" αυτή;

Το ρόλο της τηλεθέτριας που τηλεφωνεί για να ζητήσει τη συμβουλή των 3 γυναικών υποδύθηκε η Σοφία Βόσσου που βγήκε στον αέρα του "The Booth", άλλαξε την φωνή της και το και ξεκίνησε να μιλάει επιθετικά στην Κουρτίδου! Πιο συγκεκριμένα, το σενάριο της φάρσας "έλεγε" πως η τηλεθεάτρια ήταν έντονα εκνευρισμένη και ενοχλημένη από την ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου στο τραγούδι που επέλεξε στην χθεσινή εκπομπή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "The Booth" που δείχνει πως τρόλαραν την Σοφία Κουρτίδου στον αέρα

«Να σου ρίξω δυο χαστούκια...» Τι εννοούσε με αυτήν την ατάκα η Σοφία Μουτίδου;

Σοφία Μουτίδου: Πέταξε τα ρούχα και πόζαρε μόνο με την πετσέτα

Κι όμως! Η Σοφία Μουτίδου το τόλμησε, και για ακόμα μία φορά κατάφερε να προκαλέσει σωστό πανικό στα social media με την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε μόνο με την πετσέτα της!

Η παρουσιάστρια του The Booth έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με μπόλικο χιούμορ, που δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα το πρωί, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να προκαλέσει λίγο πανικό και έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία μόλις είχε βγει από το μπάνιο, φορώντας πετσέτα στο σώμα και τα μαλλιά και με το γυαλί... υπερπαραγωγή!

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Booth, δείτε εδώ τι αλλαγές πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή του Opentv.

TAGS