Ανθή Βούλγαρη: Ο επερχόμενος γάμος της και η δύσκολη περιπέτεια της υγείας της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: Ο επερχόμενος γάμος της και η δύσκολη περιπέτεια της υγείας της

Η όμορφη παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη πρόκειται να ανέβει πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κώστα Κωνσταντινίδη. Συγκεκριμένα η τέλεση του γάμου θα γίνει την Κυριακή 6 Απριλίου στο Πήλιο. Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, εκτός από την αναφορά της στον επερχόμενο γάμο της μίλησε και για τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας της.

Το κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και γεματό αγάπη, η οποία κατευθύνεται προς τα αγαπημένα της πρόσωπα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα έγραψε.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε η Ανθή Βούλγαρη για τον επερχόμενο γάμο της αλλά και για την δύσκολη περιπέτεια της υγείας της.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο – έτσι τουλάχιστον πίστευα – έπαθα την πρώτη επιληπτική κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου. Τότε κατάλαβα πως όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιώνουν πως ουδέν μονιμότερον του τώρα.. Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!!

ανθη γαμος περιπετεια υγειας αναρτηση

Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου – ποιος θα το περίμενε ε-και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Που θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού.. Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιόλας.

Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου @kostaskonstantinidis, την οικογένεια μου και λίγους φίλους.. Γιατί στο τέλος τέλος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή… Νυφούλες μου don’t worry..θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever"

Κορυφαία παρουσιάστρια φαίνεται να αποσύρεται από την τηλεόραση!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί εχθές, ένα υγιέστατο αγοράκι που έκανε την όμορφη παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ποια είναι η παρουσιάστρια αυτή και από ποιο κανάλι;

Λόγος γίνεται για την όμορφη παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να μας ενημερώνει για την ειδησεογραφικής επικαιρότητα.

Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Λυμπερακη γέννησε

Η εφημερίδα Οn Time πληροφορεί πως η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο τον γιος της εχθές με προγραμματισμένο τοκετό και πως το βάρος του μωρού της είναι 3.800 γραμμάρια.

Δε άφησε στιγμή το πλευρό της δημοσιογράφου ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Οι δυο τους έγιναν γονείς και η ευτυχία τους, όπως είναι φυσικό, είναι απύθμενη.

"Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό" είπε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Νίκη Λυμπεράκη θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό κανάλι του Οpen και στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων αυτό το φθινόπωρο που έρχεται.

Έγκυος ήταν πρόσφατα και η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού