Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέο meeting με τον ALPHA για την εκπομπή της

Τρέχει και δεν φτάνει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέο meeting με τον ALPHA για την εκπομπή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται για το νέο της ξεκίνημα στον ALPHA και έτσι, σήμερα βρέθηκε στα γραφεία του σταθμού προκειμένου να κάνει ένα νέο meeting με τους ανθρώπους του, για να οργανώσει τα πάντα γύρω από την εκπομπή της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τις διακοπές της νωρίς και τώρα εργάζεται εντατικά για την προετοιμασία της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής της στον Alpha.

Σήμερα την πετύχαμε έξω από τα Studio Pro, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει μαζί με την ομάδα και τον σκηνοθέτη της να δουλεύει εντατικά κάτω από άκρα μυστικότητα.

Δείτε εδώ και την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ώρες για τον Snik.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή
Ηλιάνα Παπαγεωργίου ALPHA

Μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός «κατακεραυνώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη νέα της εκπομπή στον ALPHA - «Τι προσφέρει στην κοινωνία;»

Μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και έσταξε... μέλι για όλη την ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, δε δίστασε να "κατακεραυνώσει" και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς προσφέρουν γυναίκες σαν αυτή στην κοινωνία.

Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου η οποία δεν άφησε τίποτα όρθιο. Μίλησε για το Big Brother, για την Ελένη Μενεγάκη και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν άφησε κανέναν όρθιο.

Για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από την τηλεόραση, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη».

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν».