Με κολλητό κοντό φόρεμα η Ελένη Φουρέιρα - Τόνισε την... πίσω της όψη

Άναψε "φωτιές" στο Instagram η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κολλητό κοντό φόρεμα η Ελένη Φουρέιρα - Τόνισε την... πίσω της όψη

Η Ελένη Φουρέιρα είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες της. Σε μια από αυτές την είδαμε να ποζάρει με ένα απίστευτο κολλητό και κοντό φόρεμα, το οποίο τόνιζε την... πίσω της όψη.

Η τραγουδίστρια, γνωρίζει από μόδα και περισσότερο γνωρίζει από ότι φαίνεται τι της ταιριάζει και αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στις δημόσιες εμφανίσεις της, δεν έχει περάσει ούτε μια φορά απαρατήρητη.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να φοράει ένα φόρεμα που της πήγαινε τέλεια και ήταν στο πιο εντυπωσιακό χρώμα, αυτό της χρυσόμυγας.

Ήταν κοντό, στενό, ενώ είχε και όλη την πλάτη της έξω. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το κατάλληλο για όσες θέλουν να τονίσουν το... πίσω μέρος. Μια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα είναι, όταν κατακαλόκαιρο φόρεσε... καλσόν. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση instagram

Με το φόρεμα της γιαγιάς της η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να φοράει κολλητά και στενά φορέματα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της και αυτό το έχει καταφέρει με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική. Ωστόσο, έχει και ένα μυστικό, το οποίο της το έχει πει η γιαγιά της. Η τραγουδίστρια πίνει ένα ρόφημα το οποίο έχει μέσα κανέλα.

Μπορεί να έχει καλά γονίδια, καθώς και οι αδερφές της έχουν τέλεια κορμιά, ωστόσο αυτό δεν την επαναπαύει από την άσκηση. «Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο People.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο, ενώ άλλες 3 ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα.

Μακαρόνια με κιμά έχει στη δίαιτά της η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε τι τρώει όλη μέρα και είναι σαν γαζέλα.

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα με κανέλα που είχε δώσει στην Ελένη Φουρέιρα η γιαγιά της

Η Ελένη Φουρέρια, μπορεί να αποφεύγει το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι, αλλά δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να στερηθεί τροφές και γεύσεις. «Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι ξυλάκια κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό», είχε εξομολογηθεί.