Ελένη Φουρέιρα: Βγήκε με καλσόν μες το κατακαλόκαιρο - Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Βγήκε με καλσόν μες το κατακαλόκαιρο - Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιστρέψει δυναμικά στις εμφανίσεις της μετά την ξαφνική παύση που έκανε τις ημέρες της καραντίνας και όπως όλα δείχνουν, είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Είναι αλήθεια ωστόσο ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με καλσόν μέσα στο κατακαλόκαιρο, και όπως είναι λογικό, όλοι κοίταζαν τα πόδια της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φημίζεται για το στιλ της και για τις προτάσεις που έχει να κάνει κάθε φορά με τα ντυσίματά της. Δεν έχουν άλλωστε άδικο, αυτοί που την αποκαλούν fashion icon.

Μία από τις εμφανίσεις της ωστόσο παραξένεψε αρκετά το κοινό, το οποίο προσπαθούσε να καταλάβει για ποιο λόγο η τραγουδίστρια, επέλεξε να ανέβει στη σκηνή λίγο πριν έρθει ο Αύγουστος, και με τη θερμοκρασία να έχει φτάσει τους 40 βαθμούς, με καλσόν!

Είναι βέβαια αλήθεια ότι πολλοί καλλιτέχνες επιλέγουν να συνδυάζουν καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, κάτι που έκανε και η Μελίνα Ασλανίδου πριν από μερικές μέρες.

Ωστόσο ο λόγος για τον οποίο φόρεσε διχτυωτό καλσόν η Ελένη Φουρέιρα, δεν είναι άλλος από το να γράφουν ωραία τα πόδια της. Πρόκειται για ένα τρικ το οποίο αξιοποιούν πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης. Το μπεζ διχτυωτό, κάνει τα πόδια να γράφουν στον φακό και να φαίνονται μισά!

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ελένη Φουρέιρα, δείτε εδώ ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της.

Ελένη Φουρέιρα: Με διαφανές φόρεμα που "διαγράφει" στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε πρόσφατα τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εμφανιστεί στο πλευρό του καλού της φίλου, Κωνσταντίνου Αργυρού. Η εμφάνισή της πάνω στην σκηνή έκλεψε τις εντυπώσεις με την τραγουδίστρια να ποζάρει στην αγκαλιά του συνεργάτη της με ένα διαφανές φόρεμα το οποίο «διέγραφε» τα πάντα!

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται παρέα πάνω στη σκηνή.

Η τελευταία τους εμφάνιση ωστόσο ήταν αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Ελένη Φουρέιρα πιο εντυπωσιακή από ποτέ, κατάφερε να «τρελάνει» όλη τη Θεσσαλονίκη με το look της, ενώ από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν γοητευτικός όπως πάντα.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, ο φακός συνέλαβε την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που βγήκαν για τρέξιμο.