Μόνο με το μαγιό του ο Νίκος Μουτσινάς - Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις

Τρελάθηκαν όλες οι θαυμάστριες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο με το μαγιό του ο Νίκος Μουτσινάς - Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με την παρέα του και οι φωτογραφίες στα social media αποσπούν τις περισσότερες αντιδράσεις. Όπως αυτή που πόζαρε ο παρουσιαστής μόνο με το μαγιό του.

Τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και είναι πιο χαλαρός από κάθε άλλη φορά, αφού ήταν μια σχετικά δύσκολη περίοδος για εκείνον μιας και είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν ξεκινήσει και πάλι λοιπόν το Καλό Μεσημεράκι - Δείτε εδώ το τελευταίο teaser trailer που δημοσιεύθηκε - βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου και οι βόλτες δεν έχουν τέλος.

Χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία μέσα από τη θάλασσα, όπου φορούσε μόνο το μαγιό του. Η εικόνα είναι μαγική με τα καταγάλανα νερά και τον ουρανό.

Όπως ήταν επόμενο τα likes όπως και οι αντιδράσεις στα σχόλια ήταν πολλά με τις θαυμάστριες τους να λένε τα καλύτερα.

Με καλή παρέα και πιο χαλαρός από ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς στη θάλασσα

Τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του απολαμβάνει ο Νίκος Μουτσινά, λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με την εκπομπή που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής είναι πιο χαλαρός από ποτέ.

Θέλοντας να γεμίσει τις μπαταρίες του επέλεξε την Κύθνο για να χαλαρώσει και να ηρεμήσει πριν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του... χτυπήσουν την πόρτα.

Στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στις διακοπές, βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και ο συνεργάτης του, Φίλιππος Ιωάννου.

Στα social media, όλη η παρέα έχει μοιραστεί στους λογαριασμούς της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που περνάνε στο νησί.

Νίκος Μουτσινάς διακοπές instagram

Νίκος Μουτσινάς σύντροφος

Επίσης, πανικό προκάλεσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το σπίτι του και συγκεκριμένα μέσα από την κρεβατοκάμαρα του, την ώρα που ετοίμαζε τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Δείτε το εδώ.