Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα - «Με έπαιρνε στις 4 η ώρα και...»

Το έκανε γνωστό για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα - «Με έπαιρνε στις 4 η ώρα και...»

Ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, έκανε γνωστό η Άννα Βίσση για πρώτη φορά μπροστά σε όλους. Γιατί την έπαιρνε τηλέφωνο στις 4 το βράδυ;

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία που έδωσε η Αννα Βίσση.

Εκεί και με αφορμή την επέτειο της κόρης της με τον σύζυγό της η Αννα Βίσση τους αφιέρωσε ένα τραγούδι και μοιράστηκε με το κοινό ένα άγνωστο περιστατικό από την περίοδο που η Σοφία Καρβέλα έβγαινε με τον Θανάση Πανουργιά.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας». Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Στο τέλος φυσικά η Αννα Βίσση, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει στο ζευγάρι το τραγούδι «Κανένας». Δείτε μητέρα και κόρη χωρίς μακιγιάζ στην παραλία.

Άννα Βίσση: Η κόρη της Σοφία Καρβέλα μοιάζει με δίδυμη αδερφή της

Ξαφνιαστήκαμε με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άννα Βίσση στο Instagram. Εκείνο που μας προκάλεσε έντονο θαυμασμό είναι το πόσο μεγάλη είναι η ομοιότητα της κόρης της, Σοφίας Καρβελα, με την Άννα Βίσση, τόσο που θα λέγαμε ότι μοιάζουν με δίδυμες αδερφές.

Μαμά και κόρη είναι γνωστό πως είναι πάρα πολύ δεμένες και με κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν χρόνο μαζί κάνοντας όλα όσα θα έκαναν δύο φίλες! Πέρα από τη φυσική ομοιότητα που διαθέτουν, από την πολύ παρέα έχουν ξεκινήσει να μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές!

Χαρακτηριστικά, η Άννα Βίσση φαίνεται σαν συνομήλικη της Σοφίας, ενώ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω έχουν ίδια μαλλία, στυλ, ακόμη και ντύσιμο. Είναι και οι δυο τους υπέροχες! Δείτε τις διακοπές στη Μύκονο και τις βόλτες με το σκάφος!

Οι φωτογραφίες της Άννας Βίσσης με την Σοφία Καρβέλα που θα σας κάνουν να πιστέψετε πως είναι δίδυμες αδερφές!

Βίσση Καρβέλα ομοιότητα

Βίσση Καρβέλα φωτο

Βίσση Καρβέλα