Έλενα Παπαρίζου: Η φωτογραφία με το σύζυγό της που δεν περιμέναμε

Χαμός με τις αντιδράσεις από κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: Η φωτογραφία με το σύζυγό της που δεν περιμέναμε

Η Ελένη Παπαρίζου όλα τα χρόνια της καριέρας της, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση φωτογραφίας στα social media με το σύζυγό της που δεν περιμέναμε.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης μετρούν οκτώ χρόνια κοινής πορείας και πέντε έγγαμου βίου, ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους για να προστατεύσουν την σχέση τους από τα media.

Μπορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να είναι σχεδόν καθημερινή χρήστης και να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα και τα επαγγελματικά της, ωστόσο καμία από την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, αυτή την φορά έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πίνδο στο πλευρό του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη.

Να σημειώσουμε πως σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της, η Έλενα Παπαρίζου έκανε χαμό, με αποτέλεσμα να πέσουν όλοι οι φωτογράφοι πάνω της. Δείτε ντοκουμέντα.

Με γάντια και κολάν η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη στο σούπερ μάρκετ

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU απαθανάτισε την Έλενα Παπαρίζου με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη να κάνουν τα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας φορούσαν γάντια αλλά όλοι κοιτούσαν την εντυπωσιακή εμφάνισή της τραγουδίστριας με το κολάν.

Με υπομονή και περίσσια αισιοδοξία που πάντα την χαρακτηρίζει κύλησαν οι 45 μέρες της καραντίνας για την τραγουδίστρια και τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη που έμειναν περιορισμένοι στο σπίτι τους στην Βούλα. Οι εμφανίσεις της 'Ελενας πριν τη πανδημία στο Estate μαζί με τον Σάκη Ρουβά διεκόπησαν απότομα, όπως άλλωστε και όλες άλλωστε οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενώ και ο Ανδρέας αναγκάστηκε να κλείσει το γραφείο του ως πολιτικός μηχανικός και να εργάζεται κατ'οίκον.

Η Ελενα λίγο πριν τον εγκλεισμό στο σπίτι είχε προλάβει μάλιστα να γυρίσει και το βίντεοκλιπ για το ντουέτο της με τον Σάκη με το τραγούδι “Αν εξαιρέσει κανείς τις βόλτες στην παραλία που έκαναν σχεδόν καθημερινά, το υπόλοιπο πρόγραμμα είχε γυμναστική στο σπίτι, τόσο η 'Ελενα όσο και ο Ανδρέας όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του You φαίνονται αδυνατισμένοι και καλογυμνασμένοι, παρακολούθηση ταινιών, διάβασμα αλλά και πολλή μαγειρική.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Φωτογραφία από την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη

Έλενα Παπαρίζου Ανδρέας Καψάλης Σούπερ μάρκετ

Η μόνη έξοδος βάσει και των περιοριστικών μέτρων ήταν για τα απαραίτητα ψώνια απο το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους, με πάντα εκτός απο τα τρόφιμα, απαραίτητα προς αγορά είδη, τα απορρυπαντικά και τα αντισηπτικά σπρέει. Η Ελενα ήταν και απο πριν, πολύ αυστηρή με την καθαριότητα στο σπίτι και αυτές τις μέρες μάλιστα όχι μόνο έκανε μόνη της όλες τις δουλειές, αλλά και φρόντισε με την βοήθεια του Ανδρέα να βάλει σε μια τάξη τους αποθηκευτικούς χώρους και τις ντουλάπες της. Σχεδόν καθημερινή ήταν η επαφή της με την μητέρα της, τα αδέλφια και τα ανήψια της που ζούν μόνιμα στην Σουηδία.

Μάλιστα είχε κανονίσει για τις ημέρες του Πάσχα και όταν θα ολοκλήρωνε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Estate να φύγει μαζί με τον Ανδρέα για το Γκέτεμποργκ. Φυσικά η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδιά της, αλλά με την άρση των περιορισμών και στις πτήσεις στα μέσα καλοκαιριού, υπολογίζει ότι θα βρεθεί για λίγες ημέρες κοντά τους.