Ελένη Χατζίδου: Όταν στο Survivor της... είχαν βγει όλα μπροστά στην κάμερα

Έκανε την αποκάλυψη που δεν είχαμε προσέξει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Όταν στο Survivor της... είχαν βγει όλα μπροστά στην κάμερα

Όταν η Ελένη Χατζίδου συμμετείχε στο Survivor, έζησε ένα απίστευτο περιστατικό, καθώς όπως έκανε βουτιά στο νερό, της... βγήκαν όλα μπροστά στην κάμερα η οποία κατέγραφε τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι#Not», με αφορμή ένα βίντεο, όπου ο Τρύφωνας Σαμαράς πάνω σε σκάφος στη Μύκονο κατέγραψε την Πηγή Δεβετζή δίπλα του, την ώρα που λύθηκε το μαγιό της, η τραγουδίστρια θυμήθηκε ένα αντίστοιχο αποκαλυπτικό ατύχημά της, όταν συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Survivor.

«Εμένα στο Survivor, σε μια βουτιά, μου βγήκαν όλα έξω και έγραφαν οι κάμερες… Και είχα πολύ άγχος. Και έλεγα: ‘’Να σωθώ τώρα;'', ''Να το κατεβάσω;’’» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Και μιας και μιλάμε για το Survivor, δείτε ποια πολυσυζητημένη παίκτρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ελένη Χατζίδου Survivor

Πριν την αποκάλυψη της για το Sirvivor η Ελένη Χατζίδου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να κάνε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο, το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της, φίλους.

Η Ελένη Χατζίδου περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η εκπομπή της Καλοκαίρι #ΝΟΤ "σαρώνει" στα νούμερα τηλεθέασης, είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου, ενώ έχει στην αγκαλιά της την υπέροχη κόρη της, την οποία, δε χορταίνει ούτε λεπτό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία πολύ στοργική μανούλα και γι' αυτό, φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην μικρή Μελίτα.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Χθες, η Ελένη Χατζίδου συναντήθηκε με τον νονό της μικρής της, ο οποίος είχε ετοιμάσει μία πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, έκανε τατουάζ στο πόδι του, με το όνομα της Μελίτας και την ημερομηνία γέννησής της. Η Ελένη Χατζίδου από τη μεριά της, μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο και έγραψε: «Πόσο αγαπάς τη Μελίτα νονέ;»!

Ελένη Χατζίδου κόρη