Ποζάρει με μαγιό η Μαρίνα Πατούλη - Η φωτογραφία που "τρέλανε"

Πανέμορφη με θέα το ηλιοβασίλεμα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ποζάρει με μαγιό η Μαρίνα Πατούλη - Η φωτογραφία που

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Πατούλη, είναι πανέμορφη και μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες εμφανίσεις και στο άψογο στιλ της. Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή πόζαρε με το μαγιό της και η φωτογραφία τους ξετρέλανε όλους.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να πάει μία βόλτα στα νότια προάστια, αλλά και για να κάνει τα μπάνια της με θέα το ηλιοβασίλεμα. Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν επισκέφτηκε μία από τις κοντινές παραλίες, συγκεκριμένα την Ανάβυσσο, ευχαριστήθηκε τη θάλασσα και τον ήλιο, αλλά και ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τους ενθουσίασε όλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της εντυπωσιακής ξανθιάς καλλονής, Μαρίνας Πατούλη με μαγιό

πατούλη φωτο με μαγιο

Δείτε άλλη μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαύρο της μαγιό!

Τσιφτετέλι - ταραχή από την Μαρίνα Πατούλη στην άμμο με αποκαλυπτικό ασημί φόρεμα

Η Μαρίνα Πατούλη γιόρτασε την γιορτή της μόνο έτσι όπως εκείνη ξέρει! Φόρεσε ένα υπέροχο και άκρως αποκαλυπτικό ασημί φόρεμα και χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στην άμμο...

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, θέλησε να ενημερώσει αρχικά τους διαδικτυακούς της φίλους για το καθιερωμένο προσκύνημά της, μαζί με τον σύζυγό της στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κορωπίου.

Φορώντας ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο και βολάν, και κρατώντας μια πανάκριβη τσάντα, η Μαρίνα Πατούλη επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό με τον σύζυγό της. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Όπως κάθε χρόνο εκπληρώσαμε το ιερό τάμα στη Μεγαλομάρτυρα Αγία Μαρίνα. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες!!Οι αμέτρητες ευχές σας πλημμύρισαν την καρδιά μου με συγκίνηση και αγάπη!».

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να γιορτάσει παρέα με την οικογένειά της και καλούς φίλους. Μάλιστα, είχε κλείσει ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera κοντά στο Σούνιο, που αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι και το οποίο επισκέπτονται συχνά για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα ποτά τους.

Το σκηνικό του πάρτι ήταν σίγουρα εντυπωσιακό με φαναράκια να κρέμονται από τα δέντρα και ένα μικρό αίθριο στην άκρη της παραλίας, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να φωτογραφηθούν τόσο οι καλεσμένοι όσο και το λαμπερό ζευγάρι. Μάλιστα, ίσως να υπήρχε και dress code, καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι επέλεξαν να φορέσουν λευκά ρούχα.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω ενός ατυχήματος που είχε.