The Booth: Αυτό το πρόσωπο πήρε τη θέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Opentv

Έκανε το "μπαμ" στην εκπομπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: Αυτό το πρόσωπο πήρε τη θέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Opentv

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα λείψει για δύο εβδομάδες από την εκπομπή της στο Opentv, και έτσι σήμερα, είδαμε το πρόσωπο που πρόκειται να πάρει προσωρινά τη θέση της στο The Booth! Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το περιμέναμε!

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα λείψει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα δούμε τις υπόλοιπες 3 μόνες τους, «έσκασε» ένα πρόσωπο έκπληξη.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, άλλαξε πλατό και πήγε σε αυτό του The Booth!

Ο Ετεοκλής θα απαντήσει κανονικά στα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών και θα δώσει τη δική του λύση στα προβλήματα που τους απασχολούν!

Ετεοκλής Παύλου The Booth

Το The Booth φέρνει αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv

Αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv, φέρνει η νέα εκπομπή The Booth, που προβάλλεται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση και έχει δει μεγάλη επιτυχία στα media, αφού οι ατάκες και οι επικές στιγμές έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Vanda's blog του Youweekly.gr, συζητιέται στο κανάλι το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα το The Booth και το χειμώνα, καθώς έχει αγαπηθεί από το κοινό και τα νούμερα για ένα νέο project που πρώτη φορά το βλέπουμε στην ελληνικής τηλεόραση είναι καλά - Δείτε εδώ το ρεπορτάζ αναλυτικά.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ποιες είναι αυτές θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει το The Booth στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv

Συγκεκριμένα, υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσει η ενότητα με τα Διλήμματα, καθώς το The Booth, έχει παρόμοιο concept. Μάλιστα, φέτος η παρουσιάστρια θέλει να επενδύσει περισσότερο στα ρεπορτάζ, αφού στην ομάδα της από τη νέα σεζόν έχει δυο πολύ δυνατά πρόσωπα.

Βέβαια, ακόμη δεν είναι σίγουρο, καθώς η συγκεκριμένη ενότητα σημείωσε πολύ δυνατά ποσοστά τηλεθέασης, την ώρα που προβαλλόταν.

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσω!