Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στιγμές ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Snik, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και φυσικά, στο πλευρό του έχει πάντα, την αγαπημένη του σύντροφο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δε φεύγει λεπτό από δίπλα του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες ωστόσο φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Η Ηλιάνα και ο Snik, είναι αχώριστοι και δε διστάζουν να το δείχνουν και στα social media.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που ανακοίνωσε ο Snik και έχει στο πλευρό του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός τράπερ κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Έτσι». Μάλιστα, βγήκε στη δημοσιότητα και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ειρήνη Καζαριάν - δείτε το εδώ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στηρίζει τον καλό της σε κάθε του βήμα και έτσι και τώρα, έδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή της, όταν διαφήμισε μέσα από το Instagram της, το τραγούδι του Snik.

Το τραγούδι του Snik λοιπόν, έγινε πολύ εύκολα του νούμερο 1 στις τάσεις και ο τράπερ ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το παρακάτω story.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχέση

Snik: Έξαλλος ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Είναι το πόσο που...»

Έξαλλος εμφανίστηκε σε ένα βίντεο του ο Snik και ξέσπασε, καθώς όπως αποκάλυψε κάποιοι τον έχουν βάλει στο… στόχο και σαμποτάρουν τη δουλειά τους, δηλαδή το νέο του τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει. Τι συνέβη με τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο πουτ…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο Snik sto βίντεο που πρόβαλλαν στην εκπομπή «Καλοκάιρι not».

«Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε; Μόνο εγώ είμαι η οπισθοδρομική και λίγο σοκαρίστηκα με όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τον ακούω να μιλάει πιο κόσμια», είπε η Ναταλί Κάκκαβα μετά την προβολή του. Στα live του γίνεται χαμός από τον κόσμο ακόμη και εν μέσω κορωνοϊού.